Jag kunde ju inte veta

Jag sitter här och funderar på mitt nyårslöfte. I skrivandets stund är det väldigt sent och jag tänker på om jag tycker att jag hittills har lyckats med vad jag lovade mig själv den där natten mellan den 31:december 2019 och 1 januari 2020.  Klarar jag mitt nyårslöfte? Jag tycker inte att jag har gjort det. 
 
Mitt nyårslöfte gick ju ut på att jag skulle skulle göra nånting minst en gång i månaden som för mig är utöver det vanliga. Sånt jag liksom inte brukar göra. Jag kände att jag under 2019 i mångt och mycket bara ägnade mig åt att  jobba och andra vardagliga saker. Sånt som är regelbundet återkommande i ens liv liksom. Jag tänkte att år 2020 då kör vi med lite resor och roliga utekvällar och andra "kuliga" grejer. Det började ganska bra för i januari var jag ju i Södertälje och träffade coola Alexandra Nilsson. I februari hade jag ett fett grym utekväll där jag säkert spenderade minst 8000 kronor bara sådär. I mars slog pandemin till och man fick veta att det fanns något som heter coronavirus. Jag hade ju fram till mitten på mars planer på att åka på någon utlandsresa under den närmaste framtiden. Jag hade inte funderat så mycket på vart, men planen var i alla fall att åka någonstans i typ mars, april eller april, maj. Två stycken resor i alla fall. Sen hade jag ju också tänkt dra på en tredje utlandsresa nu i juli (på min semester) Dessa planer gick åt helvete för jag tycker inte att man ska resa nu när läget fortfarande är osäkert och faran för COVID-19 inte verkar vara över på långa vägar. 
 
Nu blev det som det blev och är som det är. Jag är inte så ledsen över att jag misslyckades med mitt nyårslöfte. Jag gjorde i och för sig saker i både mars, april och maj som jag räknade till mitt nyårslöfte. I mars köpte jag ju en ny bra kamera. En dag i april promenerade jag ute på Vänersnäs och i maj gjorde jag ett porträtt av mig själv. Allt detta fick mig ändå att känna att jag höll mitt nyårslöfte så långt. 
 
Men under juni månad kan jag nog inte säga att jag har gjort något som var utöver det vanliga för mig. Jag kom liksom inte på något och jag tappade väl lite lusten efter allt som har varit med coronaviruset. Sen om man bara hade haft lite fantasi och mer positiv inställning så finns det väl saker att hitta på. Kanske har jag också gjort nånting i juni som jag skulle kunna räkna till något utöver det vanliga (för mig) om jag tänker efter, men just nu kommer jag inte på vad det skulle kunna vara. Man kan ju säga att jag har fixat juli för jag har ju semester, och det tillhör ju inte vanligheterna. Men jag ser det ändå som att jag inte klarade av mitt nyårslöfte för jag tycker inte att jag gjorde nåt annat än de gamla vanliga förra månaden.  Sen ska jag inte vara för hård mot mig själv. Jag kunde ju inte veta att coronaviruset skulle få hela världen att stängas ner när jag satt i slutet av december förra året och fundera på hur jag ville att mitt 2020 skulle bli. 
 
 Det känns lugnt även om jag tycker att jag har misslyckats lite. Nu tog jag mest upp detta för att jag vill uppdatera min Danneblogg. Den vill jag fortsätta att köra på med. Det kanske jag ska ha till nästa nyårslöfte. Typ: Köra på med Dannebloggen i minst 10 år till! 😀😉
 
(null)
 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE