Oktobermarknad i Vänersborg.

En gång om året typ så älskar jag att jag bor i centrum av Vänersborg. Då får jag nära till oktobermarknaden som avverkas just i min stad, i centrum, ett stenkast från där jag bor. Denna marknad är väldigt stor, och den inträffar alltid sista lördagen i oktober varje år. 
 
Jag gick några varv idag. Över 1 mil säkert. Jag fick lite shoppat. Jag köpte säkert mycket skit som jag inte behövde, men jag hittade i alla fall några riktigt kläder. Jag är jättenöjd med dessa. Snygga och bra kvalitet.
 
Jag trivs bra när det är denna marknaden i Vänersborg. Jag myser mycket och jag hittar alltid bra grejer, till ett bra pris och allt man köper brukar det vara riktigt bra kvalitet på. Några av dom som står och säljer känner man ju igen från tidigare år, och då vet man ju att man får bra grejer liksom. Mat som man köper när det är marknad brukar smaka extra gott. Det kanske beror på att man promenerar runt så mycket. Man liksom extra hungrig efter allt travande i flera timmar :)
 
De finns ju några höjdpunkter varje år som jag alltid se fram emot. Det kan tex vara Bokmässan och Musikhjälpen. Oktobermarkanden i Vänersborg är också på den listan av höjdpunkter varje år som jag alltid ser fram emot.
 
MER BILDER FRÅN ÅRETS MARKNAD.
 
 
Det var ganska kallt idag. Man kan nog vara ganska säker på att vintern snart är här. Jag skulle inte vilja vara någon av alla dom som stod och sålde på marknaden idag. De fanns nog många av dom som frös denna oktoberdag. Nu är vintern snart här. Imorgon ställer man ju om klockan til vintertid och nästa vecka är det den 1:e november. Det går fort nu.
 
 
 
 
 
...OCH MER BILDER PÅ MER GREJER SOM JAG SHOPPADE IDAG.
Riktigt sköna byxor. Bra kvalitet och mycket fickor. Dessa byxor blir perfekat att dra över ett par mjukisar när man ska gå ut på en "POWEWALK" en vinterdag.
 
 
Jag köpte också påslakan och örngott. Jag köpte detta av en herre och en dam som brukar stå varje år på markanden och sälja lakan. Detta är av bästa kvalitet och ....priset är så bra så man kan inte ens tänka tanken att man ska pruta på det. Jag kommer att sova gott i framtiden.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE