Jag kör bara.

Jag har en grej på gång där risken är ganska stor att jag misslyckas. Men lyckas jag så kommer jag att känna att jag är jävligt bra. Förutsättning är att jag under ca två veckors tid nu sätter allt till 100%. Jag får inte tveka en sekund och jag måste vara fan så noga med allt. Jag tänker inte säga exakt vad det är för då ökar risken för att jag misslyckas, men jag är grymt taggad och jag är nog full av förväntan. 
 
Nu är det ju ändå så att jag inte vågar ha för stor förväntningar. Det är inte stor chans att jag lyckas, men ett misslyckande på denna grejen gör inte att det kostar mig en massa pengar. Därför känner jag att det kan vara värt ett försök. Det som jag tänker, men försöker fötränga stenhårt det är att om jag inte lyckas så kanske jag kommer att bli väldigt ledsen. Det är ju inte roligt att liksom gå ner sig. Chansen är ju som sagt ändå inte stor att jag fixar detta och då kanske det i  gör att jag inte blir så ledsen vid ett eventuellt misslyckande. 
Detta är nog lite typiskt mig. Jag vet redan nu att jag kommer att få in en ansenligt summa pengar nu i november. Detta gör att jag direkt ser möjligheter att göra lite mer med sånt jag redan har. Jag kan tydligen inte bara nöja mig med det som redan är klart. Jag vill hela tiden lite till, hur mycket jag än får och klarar av.
Hmm...
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE