Siktar mot nya mål.

Det gick fort att få bra snurr på min ekonomi efter att jag igår gjorde det sista och nådde det ekonomimålet som jag hade, och kämpade med att fixa under detta halvåret. Idag fick jag in lite pengar på grejer som jag hade investerat för några månader sedan. Det såg liksom att detta bar frukt idag. Dessutom fick jag in lite skattepengar. Det känns bra att pengar bara rullar in från alla möjliga håll igen. Nu vänder det och jag kan inte se något annat just nu än att allt kommer att rulla på bra under resten av året. Nu siktar jag mot nya mål. Jag tänker att just nu på att jag vill göra några saker.
 
En grej som jag känner att jag nog måste komma igång med det är lite träning. Jag tycker själv att jag under året har rört på mig ganska dåligt. Jag har inte känt någon motivation och jag kanske har varit lite slö också. Jag vill gärna komma igång med nånting som har med träningen, eller bara nåt där jag rör på mig mer än vad jag gör just nu, och har gjort under detta året. Att hitta något som motiverar mig till att röra på mig är väl vad jag måste göra. Egentligen är det väl bara att köra, och inte tänka så mycket på hur det känns. Jag blir lätt väldigt bekväm av mig. Jag tror att jag kommer att ta tag i detta gansak snart. Kanske redan imorgon, eller senast till helgen. Jag vill ju komma igång med något, och jag har ganska mycket tid också. Det finns ju inget jag kan skylla på. Det är ju bara att köra, och sluta vara för bekväm.
 
Resor är något jag ganska snart vill fixa. Jag tänker att jag vill göra en resa där jag bara åker i väg en helg, eller max 5 dagar. Prag är jag ganska sugen på, och jag har tänkt länge att jag skyulle vilja åka dit. Det verkar fint där, och jag det verkar inte var så överdrivet dyrt heller. Detta är ju egentligen inte svårta att fixa och jag tror nog att jag snart kommer att boka detta. I år ska det nog kunna bli av. Det tror jag på. Problemet har väl varit att jag på mina två senaste resor som  har känt att jag har ångrat dom. Det har liksom inte blivit så bra som jag innan hade tänkt mig. Jag har kanske inte fått uppleva allt som jag innan hade tänkt mig att jag skulle få. Jag har känt mig lite besviken och kanske ångrat att jag åkte ut på dessa resor. Sen får det effekten att man inte känner för att åka igen. Men sen är det ju också så att om jag inte åker på någon resa, då kommer jag ju heller inte hitta något mer resmål som jag kommer att känna mig nöjd med. Som det känns nu så vill jag åka på något och då ska jag väl bara göra det. Prag vill jag åka till. Jag tänker också att jag i janurai, februari eller mars nästa år vill åka till Thailand igen. Jag kände i början av detta året att jag ångrade att jag inte bokade en resa med Sol och bad mm.. Det var något som jag grämde mig över under hela detta årets vinter. Det kommer jag väl ihåg. Dessa två resor (Tjeckien och Thailand) borde jag kunna fixa inom dom närmaste 7-9 månaderna.
 
Bokmässan är en annan rolig grej som jag vill åka på i år. Jag gillade det förra året och jag tror nog att jag kommer att gilla det i år också. Klart jag åker dit igen när jag gillade detta så mycket förra året.
 
Musikhjälpen är ju en annan grej som jag typ väntar på i 51 veckor per år. När det sen håller på i en hel vecka så bara jag älskar det programmet. Hur mycket pengar jag kommer att skänka kan jag ju typ aldrig veta innan, men under de två senaste åren så har jag ju typ  haft 100 000 kronor att bolla med under den veckan som Musikhjälpen sänds. Jag är rätt säker på att jag kommer att ha minst den summan att bolla med i år också. Sen får man ju se hur mycket dessa pengar som jag skänker. Jag var inte riktigt nöjd med hur jag "grejade" under Musikhjälpenveckan 2017, men jag har lärt mig av alla misstag som jag tycker att jag gjorde och till årets Musikhjälpen så  kommerjag nog att vara mer på tårna och bli liksom mer nöjd efter den veckan än vad jag kände att jag blev efter 2017. Tanken är ju också att jag i år ska åka och se Musikhjälpen live. I år står ju Musikhjälpen-buren i Lund. Det är ju inte så överdrivet lång att åka. Jag har aldrig sett detta live, och jag tror att jag kommer att tycka det blir roligt att stå utanför buren och klappa i händer och bara älska hela Musikhjälpen för det grymma program som jag tyckar att det är. Jag vet att jag sa förra året också att jag skulle åka och se Musikhjälpen live. Men jag kände då attdet var lite för långt att åka för den grejen. Nu tycker jag inte att det är för långt, och då är det ju bara att åka. Är jag i Lund en dag och får se detta live så räcker det liksom. Det kommer att bli kul, vecka 50, 10- 16 december. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE