De två senaste dagarna-👍👍

De två senaste dagarna är jag riktigt nöjd med. Jag har både under onsdagen och torsdagen fått väldigt mycket gjort. Jag har jobbat på otroligt effektivt. Jag har varit driftig och jag har haft ett bra "flow" i allt jag har gjort. Under onsdagen var det mycket vardagliga saker. Jag hann med precis allt som jag ville hinna med den dagen, och detsamma kände jag igår.

Igår var jag ledig och då ville jag hinna skriva lite texter. Allt som jag tänkte att jag vill hinna iform av skrivande hann jag med igår. Jag skulle också gå igenom mycket bloggbilder så jag kunde se ett slut på det där skitjobbet. Jag körde stenhårt med det igår och jag blev helt färdig. Jag har inga fler bilder att gå igenom. Jag gnatade på igår och nu känner jag mig helt klar med detta. Jag kommer att ta lite paus från självbiogrfiskrivandet ett tag till, men sen ska jag försöka sätta de sista berättelserna som jag känner att jag har kvar att skriva.

Man ska väl också lägga till att jag körde några livesändningar på "Insta" igår. Kul att folk verkar gilla dom. Jag är bara förvånad att någon vill kolla, men jag kostaterar att många vill kolla, och då kör jag liksom. Kul att alla som kollar är så snälla mot mig också.

Idag ska man jobba igen. Idag kan man väl säga att jobbhelgen drar igång för min del. Jag har jobb i fyra dagar på raken innan jag får ledig igen. Idag tar jag det bara lugnt och jag tycker att jag ska göra det för att jag just har mycket jobb under några dagar nu. Dessutom har jag varit så sjukt bra på att få saker gjorda under de två senaste dagarna, så jag unnar mig att bara slappa och skita de mesta idag, förutom busskörningen då. Så jäkla nöjd är jag nu!!!

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE