Några kvällar denna veckan är nu räddade.

 

 Jag är hemma nu efter en eftermidddag och kväll arbete. Jag ska i ärlighetens namn säga att det inte är så roligt och jobba nu. Jag längtar mest till min semester. Mitt sommarschema är jag ju heller inte så nöjd med. Det kunde i alla fall ha varit bättre.

Men denna kväll räddades ändå lite av att jag fick höra Rebecca och Fiona i Musikguiden i P3. Där var dom sk gästredaktörer och det ska dom vara denna veckan (måndag - onsdag). Kvällarna av tråkigt arbete under dessa dagar blir med andra ord inte alls jättetråkiga. En timme under dessa kvällar, kl 21:03-22:00 så kan jag sitta i bussen och lyssna på Musikguiden. Jag lyssnade ikväll och jag njöt av varenda minut.  Rebecca och Fiona är ju två grymma tjejer som jag ser upp till hur mycket som helst. Att jag har fått träffa dessa tjejer känns så "nice". Det är ju alltid häftigt att träffa personer som man ser upp till.

 

Detta är kvällens avsnitt av Musikguiden i P3

. Jag tycker detta är väldigt mysig lyssning. Det som sagt bara att njuta av varenda minut, speciellt denna veckan när jag tycker att arbetspassen inte är "megaroliga" att ta sig igenom. Nu blir några kvällar lite mysigare i alla fall.

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE