Har varit i Uddevalla.

 
Jag besökte Uddevalla idag igen för jag ville hälsa på min mamma. Jag var ju där för en vecka sedan. Jag ska erkänna att jag inte vet om jag kommer att orka besöka mamma ens en gång i veckan. Det tar så mycket på min energi när jag ser henne så sjuk som hon faktiskt är. 
 
Innan jag gick hem till mamma så gick jag runt på stan och köpte lite varor till henne som hon kunde tänkas behöva.
Jag köpte även med mig lite mat till mig själv,  från "Donken" . Det finns ju inget "Donken" Vänersborg så när jag kommer till något ställe där detat finns så tycker jag det kan vara gott att käka lite sån mat.
 
Mamma var ganska trött så hon vilade sig i sängen under större delen av mitt besök. Hon var vaken och pratade, hon var som sagt väldigt trött. Hennes TV står på typ hela dagarna. Hon säger att hon vill ha det så för då känner hon sig inte så ensam.  Jag tog  med henne ut lite på stan. Jag fick ju då köra henne i rullstolen. Hon har ju två rullstolar och den hon har när hon ska vara ute kan hon inte köra själv så sitter hon i den är hon helt beroende av den personen som är med henne kör den helt och hållet.
 
Jag vet inte när jag kommer att besöka henne nästa gång. Jag tror inte det blir nästa vecka. Jag orkar inte riktigt se mamma i det skicket som hon är i. Jag bryr mig naturligvis om henne, men om jag känner att det är jobbigt så behöver det kanske gå ett tag mellan mina besök. Blir det inte ett besök nästa vecka så får jag väl försöka veckan därpå istället. Jag trodde jag efter förra besöket att jag lätt skulle kunna orka med att besöka mamma en gång i veckan åtminstone. Men nu är jag som sagt inte så säker på att jag fixar det. Mammas sjuldom är jobbig även för mig, och så får jag naturligvis känna. Det är ju inte konstigt alls att jag känner som jag känner.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE