Behöver inte ta ut så mycket ledighet.

Jag sitter och kollar lite på olika saker som jag vill göra under min semester, hösten och till vintern.
 
Det känns ganska bra. Jag kan typ fixa allt som jag sen länge har tänkt att jag vill göra. Det är mitt "ekonomimå"l som jag först och främst vill fixa i år. En viss summa pengar skvill jag  varje månad, under resten av året spara och detta tänker jag inte backa någonting på. Men jag behöver inte "maxspara" för det. Jag har"utrymme" att kunna göra lite roliga saker också under resten av detta året.
 
Jag kan redan nu också se att jag har lite tur. Allt av sånt som jag tänker att jag vill åka iväg på i år kräver inte att jag tar speciellt mycket ledigt från jobbet. Jag kan nämligen redan nu se var mina sk fridagar är någonstans. Jag kan se dom ända fram till december i år. Eftersom jag kan se hur min ledighet faller in så vet jag ju också vilka dagar jag jobbar. Att jag vet hur jag har det med ledigheten redan nu gör att jag  kan jag se att jag har sådan tur att min ledighet faller in på dagar när det tex är Bokmässan i Göteborg eller ett gig med Rebecca och Fiona på Gröna Lund (Grönan) i Stockholm.
När det gäller spelningen med Rebecca och Fiona på Grönan så vet jag inte än om jag kommer att åka dit, men ledig är  jag och jag har bokat hotellrum så de mesta är ju liksom redan klart om jag vill ta en tur till Stockholm och se dessa 2 coola tjejer. Att dessa tjejer är grymt coola det vet ju ni nu att jag vet något om den saken. Om jag nu väljer att ändå strunta i Grönan den dagen (14 september) då finns det ändå en möjlighet att jag åker och ser  Rebecca och Fiona  på WAY OUT WEST (WOW) i Göteborg. Då har jag nämliigen semester. Jag kanske åker på både till Göteborg under semestern och till Stockholm i höst, man vet aldrig. Möjligheten finns i alla fall för jag har allt jag behöver för att kunna fixa det, och ledig från jobb är jag ju också.
 
Under min semester ska jag i alla fal åka till Stockholm och se Little Jinder på Grönan. Inför den grejen är allt fixat redan nu. Tågbiljett och hotell har jag. Sen är det ju bara att vara i god tid på Grönan den 23 augusti. Det blir nog skitbra!!
 
När det gäller Bokmässan i Göteborg så är jag ganska mycket ledig under de dagar som jag vill befinna mig på Bokmässan. Jag vet inte riktigt vad jag kommer att tycka om den grejen när jag väl befinner mig där på mässan. För mig är Bokmässan något nytt. Något som jag vill pröva om den mässan är något för mig. Jag har ett sk seminariekort och det finns några förläsare där som jag redan nu kan känna att jag skulle vilja se och lyssna på. Det är samma där att min ledighet faller in just på de dagar som dessa personer föreläser på Bokmäsan.
 
Det känns lite som att när man är väl förberedd då har man också turen på sin sida. Jag behöver inte ta så mycket ledigt för saker jag tänker att jag vil dra iväg på under detta året. Ledig är jag ändå och jag har turen att ledighet faller in på många av de dagar som jag har tänkt att dra iväg på något.
 
När jag nu också lätt kan se hur min ordinarie ledighet faller in fram till i början på december i år, då skulle man ju kunna vara lite "full i fan" och kolla på mer grejer som faller in på just mina ordinarie lediga dagar. Funkar det så funkar det liksom. Jag kan ju vända på det. Förut har jag titta på grejer och sen har jag sett att jag är ledig. Då ser jag det som att jag har lite tur. Men om jag nu istället tittar på vad jag kan göra på de dagar då jag vet redan nu att jag är ledig, då är det ju inte bara tur. Det är ju skicklighet också.
 
Tur blandat med skicklighet, och jäklar vad bra det kan bli!! Sen får jag ändå inte glömma att det mål jag har med mitt sparande av pengar är ändå det som är det viktigaste i år. Money Talks liksom..
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE