Först fattade jag ingenting.

Jag har fått ont i min högra axel. När jag var i Stockholm så gjprde jag misstaget att hänga min lite för tunga väska på min axel. Sen gick jag runt med den på stationen eller i stan. I axeln just nu så känns det som väskan hänger kvar, trots att den inte gör det. Om man vill vara rolig så kan man ju säga att jag BAR mig ldumt åt och därför har jag fått ont nu.
 
Jag har en liten rolig händelse också har jag att berätta om från mitt besök i Stockholm.
 
När jag i torsdags eftermiddag stod inne på Centralenstationen i Stockholm och skulle kolla vilket spår mitt tåg skulle komma in på så kom det fram en man som jag tor kallas för terminalvärd, eller nåt liknade. Han hade i alla fall en sån där gul väst på sig och jag tror det stod något om att han var en värd av något slag. 
 
Hur som helst! Terminalvärden kom fram till mig och  snackade i pingis. han började med att fråga om jag inte skulle ta mig bor till Liljeholmshallen och kolla på när J-O Waldner lirar sina sista matcher någonsin. Han pratade på om pingis och frågade vad jag hade för rack och massor med andra grejer. Först fattde jag verkligen ingenting. Jag kände inte igen snubben som hade kommit fram till mig och börjat sancka pingis. Jag funderade på om jag hde sett han förut samtigt som han pratade på och dessutom ville han se vad jag hade för rack. Jag har inte mitt rack med mig sa jag då när jag fick den frågan. Jag kunde inte komma på vem han var, men så trillade liksom poletten ner. Han såg ju vad jag hade för märke på min väska som hängde över min nu så onda axel. Jag hade ju en Yasaka-väska med mig upp till Stockholm och det var ju därför den här terminalvärden bara kom fram och snackade pingis med mig.
 
 
 Att jag inte förstod det från början fattar jag inte, men så är det ibland. Ibland blir man bara som en fågelholk i ansiktet.  Det var i alla fall en trevlig kille han terminalvärden  och vi pratade pingis en lång stund innan det var dags för mig att sätta mig att lämna Stockolm och ta tåget hem.
 
 
 

Moa
02 February, kl. 09:55 | Blogg;

Haha, vilken fin berättelse! Förstår att du blev förbryllad innan du kom på det där med väskan! :)

Ha det gott!

Jag Heter Björn
02 February, kl. 20:23 | Blogg;

hahaha! fan va bra.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE