OS i Rio.

 Bild : Aftonbladets OS-bibel..
 
OS i Rio har ju redan smygstartat lite, men invigningen är ju i morgon. Jag kan inte säga att jag är en grabb som gillar att kolla på idrott överdrivet mycket. Men OS är ju ändå något som jag förmodligen kommer att sitta och titta ganska mycket på. Det ju nåt magiskt med ett OS liksom.


Jag kommer att på TV kunna se min fd klubbkompis Kristian Karlsson spela pingis i OS. Det ska bli kul!

I pingisen är det så att varje land får ha med två spelare i singelturneringen. Två på damsidan och två på herrsidan. Jag kan personligen tycka att varje land borde få ha med tre spelare i singelturneringen. Kineserna tex har ju flera spelare som kan vinna hela OS, och några av dom får inte ens chansen att spela i singelturneringen.

Ska jag tro nånting om hur det går så tror jag att kinesen Ma Long blir olympisk mästare. Kinesen Zhang Jike tar silver och Japanen Jun Mizutani tar brons. Jag hoppas att Sverige tar medalj i lagtävlingen i pingisturneringen. Jag tror Kina vinner lagtävlingen. Kineserna har ju ett sånt otroligt bra lag så jag tror inte dom är något annat än vinnare i årets OS.

Ska man försöka tippa något annat än pingis så tror jag att Sverige tar 10-12 medaljer. Jag har ju inte så bra koll på vad Sverige har för medaljchanser, men Sarah Sjöström borde väl kunna ta en guldmedalj. Det vore ju tråkigt om hon inte får en fullträff i Rio.

Jag kommer nog att titta ganska mycket på OS. Jag har en OS-bibel så jag inte ska missa sånt som jag verkligen vill se.

 
Heja Sverige!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE