Gårdagens pingis gick skitdåligt

 
Lite seg idag. Jag tränade lite pingis igår och det gick inte bra.  Jag hade liksom ingen bra träff och jag rörde mig ganska dåligt. Man blir lite besviken på sig själv när man känner att man har spelat skitdåligt. Speciellt när förra passet kändes riktigt bra för en vecka sedan.
 
Man kan ju naturligvis inte spela bra jämt. Det vore ju konstigt om jag kunde det. Även om man spelar bra en längre period så kommer det tillslut en dag, och kanske en period där man spelar betydligt sämre. Eller som igår, bara  skitdåligt.
 
Någon bra förklaring till varför det inte gick bra med pingisen igår har jag inte. Jag kan bara säga att känslan var att jag spelade väldigt dåligt och det kan ha med brist på intresse och motivation att göra. Kanske kan det vara så att man har lite för mycket tankar på annat samtidigt som man ska försöka fokusera vid pingisbordet. Då brukar jag normalt sett spela ganska dåligt. 
 
Det som ändå känns bra det är ju att oavsett om jag spelar bra eller skitdålig pingis så är ju träningen bra för min hälsa. Pingis för mig idag handlar ju  om att det ska vara kul och att jag ska gör något  som är bra för min hälsa.. Jag tränar ju liksom inte pingis längre för att jag ska vara bra igång när jag ska tävla eller spela seriespel. Jag tränar ju inte heller pingis för att jag ska bli en bättre pingisspelare.   Jag får ju vara glad om jag ligger på samma nivå  och inte blir sämre för varje år som går.
 
 Den pingisträningen som blir av, oavsett om den är dålig eller bra vid tillfället är ju alltid bra för min hälsa.  Det är ju i alla fall något positivt som jag kan ta mig från gårdagens annars helt värdelösa pingisspel från min sida. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE