Undersökning med magnetkamera.

Hej!
 
Jag har varit nere i Göteborg på Aleris Röntgen under förmiddagen. Jag skulle genomgå en undersökning med magnetkamera igen. Tidigare har jag gjort detta i Stockholm, men denna gången funkar det lika bra med Göteborg. Detta är tredje gången som jag ligger inpackad i  den där tunnan som för en massa oväsen av sig.
 
Det finns en liten detalj i min kropp som läkarvetenskapen inte än har lyckats klura ut vad det kan vara. Det behöver inte vara något farligt, men för att man ska kunna vara på den säkra sidan så behöver jag alltså undersökas igen. Risken att det skulle vara något farligt är inte så stor, och det känns ju skönt.
 
Innan själva undersökningen skulle börja så fick jag gå in i ett omklädningsrum och ta av mig alla kläder utom kalsonger och sockar. Sen fick jag ta på mig något som liknade ett sånt där plagg som man har när man är stjärngosse på lucia.
 
 
Sen fick jag lägga mig på rygg och bli inpackad. I armvecket fick jag  en spruta. Jag fick berättat för mig av sköterskan att man efter 20 minuters undersökning skulle spruta in kontrastvätska i kroppen på mig. På så sätt skulle man ett tydligare sätt  kunna se kroppens inre organ ( vad jag kan förstå) och förmodligen då kunna se vad det där är som man har hittat på mig, men inte vet vad det är. 
 
 
Resultat av undersökning skickas till Scilife Clinic i Stockholm och sen får jag då veta svaren. Hoppas man bara kan släppa detta sedan efter att jag vet resultatet av dagens undersökning. Kan jag släppa det då är detta inget som jag behöver oroa mig för ju. Risken att det skulle vara något som jag behöver oroa mig för är så liten så jag funderar inte ens nu på vad det är som man har hittat i kroppen på mig. Jag låter mig bara undersökas och sen får får man se liksom.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE