Måndag ❤️

Skön ledig dag har jag haft men samtidigt har jag känt mig ganska trött. Helgens arbete var ju ganska tufft och då tar det väl en hel måndag att bli människa igen.
 
Jag försöker slappa mycket och bara ta det lugnt. Det hjälper ganska bra. Jag funderar såklart för mycket på allt jag gör med min privatekonomi  Men jag tänker inte släppa greppet förrän allt är klart. Det får vara värt allt sparande, grubblande och "huvudkli" kring sånt man måste ha, nämligen pengar.
 
Jag har idag också kollat lite på hur jag jobbar ända fram till min semester i sommar. Jag har ganska många veckor nu till den där jag typ jobbar 4 dagar i veckan och är ledig 3. Rätt skönt på ett sätt, men det finns ju veckor där jag är över 12 timmar på jobbet under flera dagar på en och samma vecka. Mindre skönt om man säger så.
 
Jag vet egentligen inte vad jag föredrar: Jobba som fasen när man ändå är på jobbet för att sedan få någon dag extra ledigt per vecka? Eller jobba mer normalt och bara vara ledig 2 dagar per vecka? Det spelar kanske ingen roll? Jag tror aldrig jag kommer att veta vad som är det bästa hur mycket jag än funderar på den saken. Det bästa är kanske att det just inte är så regelbundet? Det kanske just är variationen av arbetstider som är det bästa för min del? Mer ikväll ska jag iallafall inte fundera  kring detta. Nu ska jag bara sova.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE