Vänner, närstående och bloggen

Jag får ibland frågan om jag inte kan lägga upp lite bilder på mina vänner. I något inlägg ibland så har jag ju skrivit lite om mina bästa vänner. Men några bilder lägger jag nästan aldrig upp. Det är en känsla jag har att det är bättre att hålla mina vänner, och även den delen när man träffas och gör saker tillsammans utanför min blogg. 

Såklart att en del av mig vill lägga upp bilder på människor som jag gillar och tycker väldigt mycket om att umgås med. Karin som är en av mina bästa vänner skulle jag kanske kunna visa mer av, och skriva mer om än vad jag har gjort.

Men redan när jag började med att blogga så fick jag en känsla av att det är bäst att hålla en del grejer mer privat. När jag umgås med vänner och familj, kanske är ute eller hemma hos någon så vill jag helt enkelt inte visa detta överdrivet mycket, som jag kan göra med mycket annat.  Efter allt bloggande genom åren nu så har jag bara stärkts i min övertygelse om att det är inte en så himla bra idê att lägga upp bilder på ens vänner och andra närstående. Jag har heller inget behov av att  visa offentligt vem jag umgås med. När jag träffar mina vänner så är det ju den stunden jag  har där jag kan ta helt ledigt från min blogg. Jag tänker aldrig på blogg och blogginlägg när jag träffar vänner och andra närstående. Visst pratar vi ibland om Dannebloggen och allt kring den, men de vi pratar om ska ju sen inte bli offentligt på min Danneblogg. Sånt får man vara väldigt försiktigt med att publicera tycker jag. Folk berättar ju kanske saker i förtroende. Det finns ju människor som inte vill synas eller bli uppmärksammade på internetför att  dom vill kanske hålla en låg profil. Jag måste ju respektera sånt såklart. 

Dessutom är det ju inte alltid lätt för mig att  veta vad mina vänner tycker är ok att jag berättar om dom. För att jag ska slippa hamna i situationer där mina vänner säger att dom inte vill vara med på min blogg så känner jag att det är bättre att lämna det mesta som har med mina vänner och närstående att göra utanför denna blogg. 

Det finns ju också människor som ägnar sig åt skvallerkärringbabbel om mig och de jag bloggar om. Om jag sitter här och lägger upp bilder och skriver om mina vänner och närstående i massor av inlägg så vet jag att skvallerkärringarna kommer att ägna sig åt att prata ännu mer skit än vad dom redan idag gör. 

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE