2013 10 24

Godmorgon!
 
Igår small det bara till. Jag hade ju en lång dag på jobbet igen, men jag var ändå ganska pigg under kvällen så jag orkade faktiskt greja i några timmar här hemma. Sen kollade jag lite på tv och sen bara jag kände från en sekund till en annan att nu måste jag gå och lägga mig annars somnar jag stående. Det går liksom till en viss gräns sen är man inte "superman" längre.
 
 
 Jag är ändå nöjd över att jag har orkat fixa så mycket med annat än jobb, trots att jag har jobbat så sjukt långa dagar nu den senste helgen och veckan. Egentligen borde man ju inte orka ha något liv överhuvudtaget när går upp sjukt tidigt och kommer hem sen eftermiddag eller kväll. Men det kanske är så att ju mer man är igång desto piggare är man på att hela tiden göra något och ju mer man vilar ju tröttare blir man. Fast när man sen väl blir trött, då smäller det till ordentligt. 
 
Nu ska jag fixa mig för jobb och sen kör man igen. Jobba och jobba får man göra, samtidigt har man en evig längtan till årets marknad.
 
Ha en bra dag !
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE