Söndag (2021 05 02)

OJ! 
 
Jag har haft jättemycket att göra under denna veckan och det jobbiga nu är att jag kommer att ha ännu mer att göra nästa vecka. Detta är ganska tålamodsprövande. Jag tänker ju flera gånger om dagen att jag bara ska ge upp och skita i de mesta. Sen kommer jag ändå på att det bästa jag kan göra nu är bara att fortsätta greja på. Jag kommer bara att ångra mig om jag väljer att inte bry mig. Man får bita ihop, ta det lugnt och leva i nuet. Det känns ändå bra att jag kör på och gör mina saker. Jag bryr mig inte om vad andra säger även om vissa tjatar och undrar varför jag gör si eller så. Många tycker så jäkla mycket om hur andra borde leva sina liv. Jag bryr mig inte. Jag fokuserar på mig och mitt liv. Mycket av sånt som jag tidigare blev kritiserad för att jag gjorde har jag bara kört på med. Det har gjort att kritiken lägger sig. Den liksom fasas ut. Jag minns när jag började gå betydligt fler promenader så var det massor med folk som tyckte att jag skulle sluta med det och göra något annat. Nu säger ingen nånting längre, men jag går ju lika mycket som förut i alla fall. Det fanns ju en period i mitt liv då jag fick hur mycket skit som helst för att jag inte lagade min egen mat. Det var värsta hatstormen och moralpaniken, från hur många människor som helst, helt oberoende av varandra. Jag lagar nog lika lite mat hemma idag som jag gjorde tidigare, men ingen bryr sig om att hata på mig för detta idag. 
 
Det är bara att göra sin grej och leva sitt liv som man vill, oavsett vad andra tycker om det. Idag vet jag vad som är bäst för mig och när jag bara gör min grej och samtidigt inte jagar andra människor  eller bryr mig om dom som ger mig dålig energi, så kommer allt att bli bra i slutändan. Gör sin grej med en inre tro på att man gör rätt, då kommer rätt människor komma till mig och sen också stanna kvar. Jag tror på detta, men det stör mig att det har tagit ganska många år för mig att fatta det.
 
 
Det viktigaste för mig just nu är egentligen bara att jag sätter mitt mål som jag har för i detta året. Det handlar ju bara om att jag ska ha fått undan en viss summa pengar innan 2022. Klarar jag det så tänker jag säga att jag har haft ett bra år,. Detta året kommer ju säkert att kännas som ett riktigt skitår. Vad man än gör så känner jag måste tänka på att inte sprida smitta, eller skydda mig från att själv bli smittad. Det är inte roligt även om jag har klarat mig från att inte bli sjuk. Nu har man ju också fått höra att Sverige flyttar fram vaccinprognosen för när alla ska vara vaccinerade. På något sätt så tröttnar man. Det blir ju aldrig färdigt. Jag drabbas  ju av COVID-19, även om jag rent fysisk inte har blivit sjuk i det. Saker som jag tycket var roliga förr att göra är inte lika roliga längre. Även om jag kan göra mycket av sånt som jg gjorde tidigare utan att det finn srisk för smittspridning  så finns ändå alla restriktioner och regler. Ska man göra något så får man ändå inte göra si eller så p.g.a. COVID-19. Bla bla bla. Jag försöker göra så gott jag kan när det kommer till att skydda mig och andra från smitta, men det är irriterande och riktigt jävla tålamodsprövande att så ofta behöva bli påmind om det. Det är i alla fall vad jag känner kring denna pandemi. Sen är jag ändå glad att jag har hållit mig så frisk som jag har gjort. Jag har faktikt inte varit riktigt sjuk sen november 2019. Då hade jag väl typ feber. Det får man ju vara glad för.
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE