Lite tankar...

Vad ska man egentligen tänka om allt som händer just nu. Detta med coronaviruset. Hade jag några resplaner utomlands så har jag släppt dessa funderingar nu. UD beslutade ju igår att avråda från icke nödvändiga resor till alla länder, med anledning av den osäkra situationen som spridningen av coronaviruset medför. Själv har jag inte brytt mig så mycket om allt som sägs om detta virus. Jag vet inte vad jag ska tänka. Vad är rätt och vad är fel. Jag gissar att mycket sk Fake news flödar om detta.
 
Jag har i alla fall bestämt mig för att inte oroa mig i onödan för det sk nya viruset. Naturligtvis kommer jag att följa dom enkla råd som man nu hör att olika myndigheter går ut med. Typ: Stanna hemma om om du känner dig sjuk (det gör jag alltid ändå) Undvika att besöka äldreboenden om det inte är absolut nödvändigt. Tvätta händerna med tvål och varmt vatten ofta. Inte resa utomlands.  Detta är väl ganska enkla råd som alla egentligen kan följa och jag kommer inte att strunta i dom. 
 
Förövrigt vet jag nog inte vad jag ska tänka. Jag tycker det är svårt att veta och få en uppfattning om hur allt egentligen ligger till. Jag tror ändå att det bästa jag själv kan göra är att leva ungefär som vanligt. Det är nog det bästa jag kan göra. Jag kommer att jobba på om inte min arbetsgivare säger något annat. Jag kommer inte att sluta gå mina promenader, för jag tror att det nog är bättre för min hälsa att jag är ute och rör på mig än att jag sitter still inne och är rädd för att smittas av COVID-19. Jag tror inte man ska oroa sig i onödan. Visst ska man ta detta på allvar, men jag tänker inte leva mitt liv utifrån vad som kan hända. Jag tänker leva efter vad jag vet och göra vad jag kan för att inte bli smittad utifrån det. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE