Följer så gott jag kan.

COVID -19 ...finns det något annat att tänka på nu? Jag följer råden och händelseutvecklingen. Det kändes lite konstigt att jobba igår. Allt var väldigt lugnt.  Jag kan inte tänka mig att det hade med något annat att göra än  dom senaste dagarnas prat om viruset och dom tydliga råden om att man ska stanna hemma för minsta lilla känsla av att man är sjuk.
 
Själv känner jag mig helt frisk och jag har bestämt mig för att bara leva som vanligt. Jag tänker inte förbereda mig för något som typ inte har hänt än. Jag följer dom råd som tydligt finns om detta. Det är väl det bästa man själv kan göra. 
 
 
 
 Man hör ju nu om att vissa handlar hem extremt mycket och lagrar upp varor så som mat och toapapper. Det gör inte jag. Mat kommer att finnas i massor även framöver och toapapper har jag hemma och när det tar slut för mig, då kommer jag lätt att kunna köpa mer. Inget sånt kommer att ta helt slut och bara inte finnas. Det händer inte. Det är helt meningslöst att köpa på sig mer än vad man behöver. Man ska göra som vanligt och det funkar liksom. 
 
 
 
En sak som jag kan vara liten ledsen över det är att jag inte får resa utomlands. Jag hade lite planer för detta och jag hade så gott som betsämt mig för vissa datum då detta skulle bli av. Dessa planer får jag ju för tillfället släppa. Jag kan acceptera det, men jag känner mig lite ledsen för det. 
 
 
Jag tror att dom viktigaste sakerna för min egen del är att jag ska hålla mig hemma om jag känner mig sjuk och inte oroa mig i onödan. Jag tänker inte göra en stor grej av det och ändra om mitt liv pga COVID-19. Jag tar det lugnt och följer vad som händer. Jag gör vad jag själv tror är bäst att göra. Dessutom är jag ju själv inte i någon riskgrupp och det känns ju bra. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE