Söndag (2020 06 14)

Helgen och denna veckan börjar lida mot sitt slut. Jag har varit långledig och det har varit väldigt skönt. Jag har försökt att ta det väldigt lugnt för nästa vecka har jag massor med jobb igen. Just nu känner jag att jag varken vill eller orkar, men det brukar funka när man väl sitter där och kör. Jag ska ju bara jobba, totalt 8 dagar till. Sen är det den där semstern som man typ alltid längtar efter...när man inte har den. 
 
 
Idag har jag tagit min morgonpromenad och totalt har jag gjort 75 000 steg under denna veckan. 
 
 
 
Det blev också lite mat ute. Jag satt "safe"(med tanke på coronaviruset)  och det var inte mycket folk där jag va heller. 
 
Tvättat har jag också hunnit med att göra idag. Det är ju så skönt med nytvättade lakan när man ska krypa ner i sängen för att sova. 
 
Just nu sitter jag och slappar i massagestolen och slökollar lite filmer. Jag har haft en skön söndag och jag är bara nöjd över att jag mår bra. Även om jag längtar till min semester så börjar det ju ändå närma sig nu. Har jag lärt mig något av detta senaste halvår så är det ju att tiden tenderar att gå väldigt fort. Hoppas det känns så under de kommande 2 veckorna också
(null)

 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE