Vecka 30 💚

Dagarna och veckorna går. Semester har jag fortfarande och jag känner mig lite kluven till allt möjligt. 

Jag känner ofta att jag vill tagga ner och typ inte göra ett skit. Samtidigt känner jag att när jag slappar och tar det lugnt så får jag ofta någon idé om vad jag vill göra och eftersom jag har semester nu så tänker jag också att jag gör det nu. Det blir liksom inte att jag vilar, för i avkopplingen så tänker jag ofta på vad jag vill få gjort. 

Denna veckan går jag egentligen in i på samma sätt som jag gjort alla andra semesterveckor. Jag har inga planer. Jag tar dagen som den kommer och jag tänker att jag vill: Slappa mycket, äta gott och bara vara. Sen blir det ändå att jag får en tanke på något jag vill göra och direkt tänker jag: JAG GÖR DET NU. Avkopplingen blir liksom inte långvarig. 

Jag känner ändå att jag har en mer lugnt och avspänd tillvaro nu när man inte är igång och jobbar med busskörningen, men jag kan ibland önska att jag mer hade varit en person som inte tänker så jäkla mycket på vad jag vill åstadkomma hela tiden. Jag gillar att jag har drömmar och att jag så långt som det känns möjligt försöker förverkliga dom. Men jag kanske ändå skulle försöka nöja mig lite mer med vad jag redan har och lägga mindre tid på tankar om som handlar om vad jag vill ha. 


(null)     
(null)     
(null)
(null)
(null)
(null)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE