Vecka 28

 Jag har tjuvkikat lite på hur jag ska jobba när jag väl börjar igen.  Det ser ganska soft ut, fast jag fattar inte hur jag ska  orka ta mig upp på morgonen när jag väl kommer tillbaka från semestern. Som det är nu så sover jag ju bort större delen av förmiddagarna. Att sen börja ta sig upp igen, typ klockan 04:00 på morgonen igen...det kan jag väl inte säga att jag längtar till att göra. 
 
Nu ska jag inte sitta här och tänka på jobbet. Det är ju bara skönt att ha semester. Man behöver ju inte fundera kring vad man hinner med före och efter jobb. Nu vet jag att jag hinner med det jag vill få gjort för jag har ju hela dagar på mig och jag behöver inte bry mig om klockan. Annars är det ju den där klockan som jag hela tiden måste ha kolla på. Ska jag göra si eller så, innan eller efter jobb. Jag vill inte göra för mycket, men inte för lite heller. Detta slipper man ju just nu och det känns väldigt skönt. Därför ska jag väl inte heller bry mig om hur det kanske kommer att kännas när jag väl börjar jobba igen. Semester ska vara semester i alla lägen.  
 
Jag har inte så mycket planerat denna veckan. Jag går mina promenader och jag ser till att äta gott. Jag slappar mycket, bloggar lite grann och sen funderar jag mycket på vad jag har för mål i livet och hur jag ska göra för att nå dom, samtidigt som jag ska må bra. Det är väl så jag ska göra på min semester. Njuta av den på ett sätt som känns bra för mig. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE