Senast dagarna

Hej!

Jag har inte bloggat på några dagar. Jag har haft så mycket jobb och jag har prioriterat det, plus  slappande och promenader.  
(null)

(null)
Det har gått bra att jobba. Hela helgen blev mycket lugnare än vad jag först trodde att den skulle bli. 

Jag har köpt mig en ny dator. Jag har ju tidigare sagt att jag ska köpa lite bättre grejer, så som telefon, kamera och dator. Med ny dator så känns det väldigt skönt att sitta och tex blogga. Jag har också dom senaste dagarna suttit och försökt lära mig allt som finns att utforska på min nya bärbara "grej" Jag tar det lugnt och kollar en sak i taget. Det roligt att ha lite nytt att pilla med. Jag tycker ju också att det är väldigt roligt att blogga och med ny dator så kommer det säkert kännas ännu roligare. 
    
 
Annars mår jag bra. Jag grejar på med allt möjligt och möjligheterna att kunna göra många roliga saker i år är många. Min ekonomi är bättre än någonsin och det känns bra att jag nu inte går runt och är missnöjd med att jag inte har den ekonomin som jag hela tiden har velat. Det har blivit mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli och det sjuka är att jag kommer förmodligen gradvis bara få det bättre och bättre under hela 2020. Jag kan ju naturligtvis inte veta säkert, men jag har lärt mig så mycket av alla misstag som jag tidigare har gjort med mina pengar. Det känns som att jag borde kunna få nytta av allt jag har lärt mig. 

Mycket känns bara väldigt bra nu och den känslan vill jag leva på och vara nära så mycket som det bara går. 
         

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE