Lördag - Söndag.

Lördag
Jag tog det ganska lugnt under större delen av dagen. Det kändes skönt att äntligen ha blivit helt ledig. Jag gick ut ganska tidigt på förmiddagen och tog en långpromenad. Det kändes lite segt, men bra efteråt. Jag lyssnade på 3 skitdåliga dokumentärer. Jag gillar att lyssna på dokumentärer när jag är ute och promenerar, men allt som man väljer att lyssna på gillar man ju inte. Så var det denna gången. 
 
 
Jag fick gjort ganska mycket under lördagen. Denna veckan har jag ju annars inte hunnit med så mycket annat än jobb, så det var skönt att kunna ta tag i allt som jag liksom har kommit efter med när det kommer till alla dessa återkommande grejer som man ibland känner att man behöver ta tag i. Tex: Städ, tvätt, disk mm.. 
 
Söndag 
Fint väder. Det blev en kortare promenad. Jag gick 5 km. Jag räknade ut att det räcker med det för att nå dom där 70 000 stegen som jag sträver efter varje vecka. Det känns bra att jag kan ha en vecka av ganska mycket jobb, och ändå sätta 70 000 steg. Det gör ju att jag känner mig motiverad att bara fortsätta. 
 
Jag känner mig lite trött just nu, men jag ska inte gå och lägga mig eller nåt liknade just nu. Jag vill kunna somna tidigt ikväll för imorgon ska jag ju upp och skutta kl 03:30 på morgonen. 
 
Jag försöker väl ägna resten av min söndag åt att bara ta det lugnt och vara i nuet. Det är  ju oftast sånt som är bäst att göra.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE