Inget annat spelar ju någon roll.

Jag har sen länge fattat att det viktigaste och egentligen den jag vill i livet är att må bra. Jag tror inte att det spelar någon jävla roll att man tex kan få vad som helst i hela världen. Eller är framgångsrik och tjänar mycket pengar, om man samtidigt inte mår bra.
 
Jag har tänkt ganska mycket på detta den senaste tiden. Jag upplever nämligen att många som jag på olika sätt har med att göra, eller bara följer på avstånd i tex sociala medier, inte mår så bra som man kanske tycker att dom borde göra. Orden som jag tidigare har tänkt på upprepas i mitt huvud gång på gång: Ingenting spelar någon jävla roll, om man inte mår bra. Jag tycker jag har fått detta bevisat en miljon gånger nu. 
 
Jag kan ibland vara ledsen över att jag misslyckas med saker som jag gärna skulle vilja lyckas med. Jag kan ibland känna att jag tidigare har prioriterat fel och därför har jag det inte så bra idag som jag annars hade kunnat haft det. Jag kan absolut ha stunder då jag tänker så, men det får mig ändå inte att må dåligt. Jag accepterar på något sätt att jag inte alltid gör rätt och även om jag skulle sträva efter att hela tiden göra rätt så kommer jag inte att lyckas med det ändå. Alla gör ju fel och jag är ju bara en människa. Jag har ju mina svagheter och sen har jag också saker som jag är bra på. Jag behöver ju inte må dåligt över att jag inte är bättre än vad jag är. Jag känner liksom att gör jag bara så gott jag kan så duger det. Jag kan inte alltid veta vad som är rätt och fel på förhand. Efteråt är det ju alltid mycket lättare att veta vad man borde ha gjort. Men om jag känner att jag har gjort så gott jag kan då behöver jag väl inte må dåligt eller tänka att jag tidigare skulle ha gjort så mycket på ett annat sätt. Jag får väl bara försöka bli bättre till nästa gång. 
 
En annan sak ofta känns bra det är att leva i nuet. Det är något som väldigt ofta funkar och jag har trott på att detta allt som oftast är det bästa man kan göra. Det stör mig bara att jag i så många år, gång på gång har fått det bekräftat att nuet är det bästa, men att jag ändå inte i precis alla lägen gör det. Det är svårt, men jag har genom åren blivit bättre på att leva mer i nuet. Det meningslös att fastna i grubblerier om vad jag borde ha gjort annorlunda. Det är ändå helt omöjliga tankar att vinna över. Att oroa sig över sånt som kanske kan hända i framtiden mår man ju heller inte bra av. Förmodligen är det ju så att det man går och oroar sig över ändå aldrig händer. Skulle det ändå hända, så är ändå sanolikheten inte stor att det blir så som man tänker att det ska bli. Därför är ju nuet det enda som är kvar som är mest rätt att tänka på. 
 
Andra saker som jag ofta försöker tänka på det är att jag inte lägger energi på saker som jag ändå inte kan påverka eller göra nånting åt. En annan sak som jag också helt har slutat med det är att jämföra mig med andra. Jag har dom senaste månaderna gjort min grej, rakt av och haft en inre tro på att jag gör det som känns mest rätt för mig och får mig att må bra. Jag tänker också på ett par ord som jag hörde Molly Sandên säga i sitt sommarprat 2019. Orden lyder: Jaga inte människor. Jag tänker igen: Jag gör min grej och sen kommer förr eller senare rätt människor att finnas vid min sida och stanna kvar. De kommer också med stor sanolikhet att vara människor som inte ger mig massor av negativ energi eller får mig att må dåligt. Jag tror på detta, men jag ska ärligt säga att jag inte någon gång har fått det bekräftat att det är så. Jag hoppas ändå att det någon gång visar sig vara sant. Jag vill ju inte jaga människor och sen kanske få fel människor vid min sida. Det kommer jag aldrig att kunna må bra av. Inget annat än att man faktiskt mår bra spelar ju någon roll. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE