Oroar mig nog för mycket.

Jag tänker ofta att jag inte ska oroa mig för framtiden. Jag tror att dom riktiga problemen i ens liv ofta blir sådana som man typ aldrig hade kunnat föreställa sig. Jag vill också tro att dom största och jobbigaste problemen som jag hittills har haft i mitt liv är dom värsta. Jag vill inte tro att nåt som än händer i framtiden kommer att vara värre. Min riktiga problem som jag en gång inte kunde föreställa hoppas jag att jag redan har haft. Jag tror att det är så, men ändå kan jag än idag känna att jag ibland oroar mig för saker som jag inte vet om jag kommer att drabbas av eller inte. Sen är jag ju någonstans medveten om att oavsett om det jag har oroat mig för skulle vara något som händer, så blir detta oftast ändå inte på ett sånt som jag från början har tänkt. Allt detta gör att jag någonstans känner att jag inte ska oroa mig för framtiden. Inget av sånt man oroar sig för, händer oftast inte. 
 
En sak som ofta vet att jag kan oroa mig för det är vad andra människor kan göra mot mig. Ibland känner man sig ju sviken, lurad, eller bara behandlad på ett sätt som man inte tycker är ok. Med många sådana erfarenheter av vissa människor så känner jag idag att jag kan oroa mig för att jag ska stöta på denna typen av människor. I dagsläget  kan det räcka med att jag får vibbar av en annan människa som påminner om dom gångerna där jag på något sätt har känt mig illa behandlad av någon tidigare. En liten signal av att det kan hända igen och jag kan nog vara ganska snabb med att klippa med den personen, eller i alla fall vara på min vakt. Det är en jobbiga känsla att jag ofta känner så, men med tanke på vad jag ibland har blivit utsatt för så är det för mig extremt självklart varför jag reagerar som jag gör. 
 
Jag vet att jag i många fall har fel om folk. Många gånger är de nog så att personer som jag får lite dåliga vibbar av inte alls har något baktanke eller i slutändan är ute efter att utnyttja mig, men min oroa över att så kan vara fallet tar lätt över och för mig blir det helt naturligt att bara reagera med full kraft mot det. Jag tänker ju att om jag inte har med vissa personer att göra så kan jag tex heller inte bli: Lurad, utnyttjad eller illa behandlad på något sätt. Jag tar ju bort personerna i mitt liv. 
 
Jag kan ibland känna mig orolig för att jag ska drabbas av något som blir så jobbigt att jag inte känner att jag kan hantera det på ett bra sätt. Samtidigt vet att jag att när jag oroar mig så är ju detta som att betala ränta på ett lån som man aldrig har tagit. Jag tänker ofta när min oro kommer att sånt jag oroar mig för inte har hänt än. Jag ska ta problemet när det kommer. Dessutom vill jag idag tro att det värsta som jag har varit med om i mitt liv är sånt som jag redan har upplevt. Vad som än händer i framtiden så kan det inte bli värre. Dessutom vill jag gärna tänka att det bästa som har hänt i mitt liv kanske inte har hänt än. Det gör att jag kan se positivt på framtiden, leva i nuet och bara köra på allt som är bra. 
 
(null)
 
  (null)

 
 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE