Nöjd med sättet jag bloggar på.

Jag har varit ledig i några dagar nu. I torsdags slutade jag klockan 10:00 på morgonen och sen dess har jag varit helt ledig från jobb. Nästa vecka har jag en arbetsvecka med 3 dagar av jobb och 4 helt lediga dagar. Det känns bra att jag nu har haft en ganska lång period av veckor med ganska mycket ledighet och den kommer att fortsätta ett tag till. Jag har inte jobbat en enda helgdag sen i början av januari och och jag har inte helgjobb förrän tidigast i mars. Kanske tar jag ledig den helgen också och då har jag väl inte jobbhelg förrän till våren. Det känns skönt att jag har den möjligheten att ta mer ledig ibland, utan att för den saken skulle tjänar mindre pengar. När det kommer till att tjäna pengar så går detta just nu bättre än någonsin, och bättre än vad jag hade förväntat mig. På något sätt känner jag att om jag inte hade tagit ledigt, så hade jag inte haft tid till att göra dom saker som idag är orsaken till att jag får in mer pengar än någonsin tidigare. Hur jag på ett logiskt och begripligt sätt ska förklara det där, det vet jag inte. Jag kan bara konstatera att det är så.  
 
Naturligtvis är jag glad och tacksam för det. Kanske är den enda förklaringen att när man jobbar med busskörningen så finns inte tiden att fundera på dom saker hur man ska kunna tjäna extrapengar som inte har med mitt arbete att göra, men tiden får man när man är ledig. Tiden finns när man tex är ute och promenerar. Då kan i alla fall jag många gånger fundera över saker som jag annars inte funderar över. Idêer som handlar om lösningar på problem eller bara tankar kring hur man vill ha det i livet och vad som är livskvalitet. De kan vara sådana saker som jag gillar att tänka kring ...och sen se hur långt jag kan komma med att förverkliga dessa tankar och idêer som uppstår. Sådana tankar tänker man ju typ aldrig när man har mycket att göra, jobbar eller sitter på sterssade möten. Man har ju då inte tid att fundera på saker, men tiden finns när man inte gör så mycket annat än tex sitter på en havsklippa eller är ute och promenerar i sin ensamhet. 
 
För en tid sedan fick jag en tanke som handlade om min bloggande ( Video 1 Video 2) Tankar om  min blogg har jag haft många gånger. Hur ska jag fortsätta eller ska jag lägga av helt? Jag kände sen en tid tillbaka att mitt sätt att blogga inte gav mig nånting. Jag ville inte sluta helt, men hur skulle jag fortsätta då? Efter en tids tänkade så bestämde jag mig för att fortsätta, men jag går mer på djupet. Nu har jag kört på detta bloggande i en vecka och det känns väldigt bra. När jag nu sitter hemma och bloggar så tänker jag mycket på samma sätt som jag kanske gör när jag är ute och promenerar, då jag har den tiden att tänka som jag annars inte har. Detta är ett skönt sätt att blogga på.  Det räcker att skriver ett lite mer djupgående inlägg, lite var och varannan dag. Jag håller bloggen levande, känner mig nöjd hur jag jobbar med den och jag bibehåller känslan av att jag tycker att det är roligt att blogga och skapa inlägg. Det viktgaste är ju att jag tycker detta är roligt att hålla på med. Jag har hittat det sätt som jag helst vill blogga på. Det är en rätt cool känsla bara det.
 
  (null)

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE