Tänker både en och fem gånger.

Skönt att man har blivit ledig igen. Jag slutade jobbet gansak tidigt så jag har haft ledig hela eftermiddagen och nu är jag ledig i helgen. Rätt skönt för jag har jobbat ganska tufft denna veckan. Dessutom har jag fortsatt att greja ganska mycket när jag har kommit hem från jobbet. Nu har jag i alla fall valt att tagga ner lite och jag ska göra så hela helgen. Annars blir det för mycket. 
 
Jag känner mig  nöjd med denna veckan. Jag har tagit bra ekonomiska beslut och jag har framförallt gjort ALLTING rätt. Pengar in går bättre än på flera år och att det är så beror på att jag gör just det jag gör nu. Mina tankar om hur jag ska göra för att få ut max av mina pengar har jag tänkt på i många år och nu när jag konkret kan förverkliga mina tankar så har jag nytta av alla förberedelser har gjort, och allt tålamod jag har haft. När jag räknar på hur jag får det nu och framöver så är det bättre än vad jag först trodde och hade kalkylerat. Naturligtvis känns allt detta väldigt bra för mig. Det känns extra bra när jag har kämpat så länge för att få det som jag vill. Den känslan är svår att beskriva, men den gör inte ont och känns inte jobbig i alla fall. Man är glad och lättad och kanske känner man sig lite tom också, men på ett positivt sätt. 
 
Annars är det som vanligt. Jag är försiktig när det kommer till att göra saker där jag träffar folk. Detta med coronapandemin är ju inte över än och jag tar det på lika mycket allvar nu som jag har gjort dom senaste veckorna. Detta är inget man bara kan strunta i och det vore oansvarigt, dumt och vårdslöst av mig att tex inte följa Folkhälsomyndighetens rekomendationer om hur vi bör förhålla oss. Jag har stor respekt för detta. Viruset är otäckt och jag är rädd, men jag tänker i alla fall inte oroa mig i onödan. Men jag tycker att alla i mesta möjliga mån ska göra vad dom kan för att skydda sig och andra mot att bli smittad. Tänk en och kanske fem gånger till på om du verkligen behöver göra den där utekvällen eller träffa människor som du normalt sett inte träffar. Är det så jäkla viktigt i just dessa tider? Sånt tycker jag alla ska tänka på. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE