April är en bra månad.

Jag har det ganska behagligt och bra just nu. Även om jag tycker att det fortfarande är jobbigt att höra om coronaviruset och allt skit som det för med sig så har jag det ändå själv väldigt bra. April känns bra och jag kan både titta bakåt och framåt på saker som känns positivt med denna månaden. 
Jag rör mig bra och jag har höjt målsättningen med hur mycket jag ska röra på mig varje vecka. Jag känner redan att det funkar bra. Det känns roligt att gå ut på promenad och bara någon timme efter att man har varit ute på en runda så känner man att det har gjort nytta. 
 
 
När det kommer till jobbet så känns det ganska lugnt. Varje vecka under april är och har varit ganska lugn. Jag har jobbat och kommer att jobba 3-4 dagar varje vecka. Resten av dagarna blir jag ledig. Det är ju rätt skönt att vara ledig 3 eller 4 dagar på en och samma vecka. Man kan liksom inte klaga över det när man samtidigt har fullt betalt. 
 
När det kommer till pengar och mina ekonomiska beslut så känns det också bra. Även om jag inte har gjort så mycket för att tjäna extrapengar, varken i mars eller nu under april så kommer jag att lyckas spara en hel del av dom pengar som jag har tjänat. Jag tycker jag har haft lite för många perioder den senaste tiden där jag kanske har bränt  mycket pengar och jag vill ändra mer på det. Samtidigt så har det ju kommit in bra också, men jag vill ändå tänka på det där att jag ska ha en stabilt sparande. Jag har ju vissa drömmar som jag aldrig kommer att kunna förverkliga om jag inte sparar pengar. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE