Torsdag (2019 10 31)

Skönt är det att ha två lediga dagar mitt i veckan. Från och med imorgon och fram till nästa fredag ska jag sen jobba 6 av 7 dagar, så jag får ju jobba igen ledigheten om man säger så. 
 
 
(null)
Idag blev det ett besök i Uddevalla. Jag ville gå upp till mammas grav och göra fint inför vintern.D et blev ju också automatikst en bra promenadrunda i Uddevalla. 
 
Nu ser det fint ut på mammas grav inför vintern. Det såg lite tomt och ostädat ut. Jag har inte varit där på länge, men nu när jag har lagt dit en fin krans så såg det genast bättre och trevligare ut. 
 
 
 Det fick det bli lite ärtsoppa och pannkakor till lunch. Det kanske inte är min "favvorätt", men ibland kan det vara gott. Sen är det ju också torsdag och efter vad jag fick lära mig i skolan så sa en av mina lärare att man åt ärtsoppa och pannkakor redan på 1200-talet. Och att detta blev en torsdagsrätt beror efter vad jag förstår på att det var fastedag på fredagar under den katolska medeltiden, och att man därför laddade upp med mycket mat dagen innan. Typ ärtsoppa och pannkakor. 
 
Det var ju inte därför jag åt detta idag. Jag har laddad upp med mssor av matlådor inför helgens jobbdagar. Det är fisk, spagetti och piroger.
Det blir ingen fasta för min del i alla fall. Jobba däremot ska jag göra som bara fan. 
 
Nu får det bli en lugn kväll. Jag har fått mycket gjort idag och det känns bra. Men nu får det räcka med grejande. Nu är det bara slappa och må för jävla bra som gäller. 
Ha en trevlig kväll!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE