Känner stress och vill tagga ner.

Jag är ledig idag med. Jag vill få så mycket gjort idag och det gör mig lite stressad. Jag har svårt att bara chilla, men jag får försöka "tagga" ner lite. Hela morgonen har jag typ grejat i 180 km. Stressen gör att jag glömmer av vad jag precis har gjort eller vad jag skulle göra. Jag slarvar också samtidigt som jag springer fram och tillbaka med saker, eftersom jag som sagt glömmer att fixa något när jag påbörjarde något. Typ: Jag grejar med en sak, ger mig på en annan sak och sen kommer jag på att allt inte var riktigt klart med den första saken. Sen när jag rättar till den första saken, då är jag ju samtidigt inte klar med den andra saken och helt plötsligt står jag med två ogjorda saker som jag vill få fixade så fort som möjligt, men allt tar bara längre tid eftersom jag är stressad och slarvig. 
 
Jag jag har varit "nertaggad" i några timmar nu. Vid lunchtid tog jag en runda på stan och jag stannde till lite i centrum för att lyssna på Liberalernas partiledare, Jan Björklund. 
(null)
Jag har ju redan röstat och jag kan väl inte säga att jag har ändrat mig efter att bl.a hörde Jan tala idag. Men det kan ju vara intressant ändå, även om jag är säkrare än någonsin på att det är Kristdemokraterna som gäller för min del. 
Det är annars fint sommarväder idag. Då trivs jag som fisken i vattnet. Om solen springer ifrån mig...då springer jag efter den.
 
Lite mat har det också blivit. Jag gick till "Kopparn" idag och hämtade en "pytt".Jag glömde ta med mig plånboken så det blev att jag handlade den där på krita, gick hem och käkade, för att sen gå tillbaka till "Kopparn" och betala min lunch. Jag vill alltid göra rätt för mig liksom. 
 
Jag har lite tvätt som jag just nu håller på med i tvättstugan. Innan jag skulle börja tvätta idag så vek jag ihop den tvätt som jag hade tvättat förra gången som jag hade tvättstugan. Sen samlade jag ihop all min smutstvätt så typ låg utpritt i hela lägenheten och nu kör jag några tvättmaskiner igen. 
 
Imorgon ska jag jobba som fan!  Nu får det bli ganska avspänt och lugnt resten av denna dagen. Jag orkar inte mer  och jag tänker inte stressa sönder och köra skiten ur mig heller. Någon måtta får det vara. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE