Lördag (2019 03 16)

Lite tankar:
 
 Har en ganska lugn lördag. Jag har grejat med allt möjligt, men jag tar  många pausar också. Jag vet ju att jag ändå kommer att hinna med massor med saker om jag bara vill. Är man mycket ledig från jobbet som jag är och kommer att vara nu så är det väldigt lätt att hitta tid till att få gjort väldigt mycket på bara en dag eller två. Sen är det ändå inte säkert att man i slutändan hinner med mer än vad man gör under arbetsdagarna. Jag slöar nog lätt till när jag är mycket ledig, men idag har jag ändå grejat och fått gjort en hel del så att jag skulle inte säga att jag är en slö person.  Man kan väl säga att om jag känner att saker och ting blir för besvärliga då har jag närmare till att komma till ett beslut som handlar om att jag kanske struntar i det, eller skjuter det på framtiden. Är det väldigt många saker man ska göra för att nå själva slutmålet, då har jagnog lättare för att ge. 
 
Jag tycker fortfarande inte att jag är en slö person. Jag promenerar ju över 2 mil i veckan. Jag har arbetsdagar på i snitt 10 timmar per arbetsdag, och jag försöker vara kreativ på min fritid när det gäller saker som tex handlar om att dra in extrapengar, utöver busskörningen på 40 timmar i veckan.
 
Jag gillar ändå att vara ledig och jag vilar och slappar om jag känner att jag behöver det. Jag vill hela tiden vara noga med att lyssna på kroppens signaler. Jag har dom senaste åren blivit bättre på det. Jag tycker också att jag den senaste tiden har varit bra på att hålla mig avspänd, trots mycket jobb och annat grejande. Jag är också mindre stressad nu än vad jag kanske var för några år sedan.
 
Jag kan ju också se att min privatekonomi börja hamna där som jag vill ha den. Känslan jag har är att jag lätt klarar av det mål jag har med min ekonomi för i år. Innan sommaren är jag färdig och har nåt mitt mål. Det är jag övertygad om. Sommar är det ju snart och då känner jag mig nog u automatiskt mindre sterssad och har också betydligt lättare för att slappna av när mycket känns så bra just nu.
 
 I det stora hela så mår jag väldigt bra. Jag känner mig för det mesta nöjd och glad. Mitt liv är inte perfekt, men om jag kan se att jag inom en snar framtid kan förverkliga mina drömmar och nå mina mål, då ska jag naturligvis känna mig nöjd med livet som det är just nu. Jag tycker ju att livet till stor del handlar om att fullfölja sina drömmar. Jag har ju gjort det många gånger tidigare...och jag vill naturligtvis fortsätta med den livsfilosofin.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE