Vecka 3

 
God morgon! Ny vecka har det blivit igen. Jag känner mig väl inte jättefrisk idag heller. Jag ska i alla fall ta mig till jobbet och prova. Ofta är det ju så att när man väl sitter i bussen och kör så får man det att funka ändå. Även om jag känner nu att jag kanske borde sjukskriva mig så vill jag ändå prova. Funkar det så funkar det liksom. 
 
Jag har annars inte så mycket planer för denna veckan. Jag kommer att ha liknade veckor under ganska lång tid framöver nu. Det är ganska lugnt hela tiden liksom. Har jag något att göra så handlar det om jobb eller min privatekonomi. Jag har ett mål med ekonomin som jag vill nå om några månader och det känns som varje dag räknas. Jag noga med att liksom hålla min tänkta budget, varje dag. På jobbet  får man bara jobba på med dom långa dagarna och sen får man vara lite full i fasen  när man planerar ledigheten. Tar jag ledigt på "rätt" dagar, då kan jag få en period ibland av ganska lång ledighet.
 
Jag har en del jobb (om jag nu orkar) att ta tag i denna veckan. Till skillnad från förra veckan så jobbar jag dubbelt så mycket denna veckan. Jag jobbar 4 dagar istället för 2. Efter dessa 4 dagar av jobb så får jag 3 dagar på raken med ledighet. Skönt att man även denna veckan får ta helg redan på torsdag kväll. Fast jag får ju som sagt också känna nu om det funkar att jobba på när jag nu inte känner mig så jäkla frisk.
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE