Vecka 2

Jag är mycket ledig denna veckan. Jag jobbar bara 2 dagar. Jag har ju tagit två dagar ledigt. När detta sen faller samman med den ordinarie ledigheten så blir det bara två arbetsdagar kvar. Dom pass jag har att jobba är väl ganska "softa" På onsdag kör jag ett delat pass. Jag jobbar alltså några timmar på morgonen, är ledig några timmar mitt på dagen för att sen fortsätta några timmar till under eftermiddagen. Jag behöver inte ta med mig någon mat eller nåt till jobbet. Jag går ju hem på rasten. På torsdagen har jag en ganska lång arbetsdag. Halva passet är väl ganska tufft, men jag får sovmorgon den arbetsdagen. Andra halvan av passet ser dessutom ganska lugnt ut. I det stora hela har jag ganska bra arbetsdagar. Det bästa är ju att man bara jobbar 2 av 7 dagar denna veckan. 
 
Måndag (2019 01 07)
 
 
Jag var ute på min runda över 12 km idag också. Idag gick jag ut ganska tidigt så det var fortfarande mörkt. Det fick bli reflexvästen på. Bara att jag har den på mig när jag är ute i mörkret gör ju att jag minskar risken att bli påkörd med hur många procent som helst. Det känns betydligt tryggare att ha den på sig än att vara utan. Jag kan inte fatta att så många som jag tex idag mötte på morgonen inte bryr sig om det där med reflex överhuvudtaget. Man ska ju inte inbilla mig att man inte känner till riskerna.
 
Jag körde en långpromenad igår, idag och jag ska köra imorgon också. Det känns skönt i kroppen efteråt.  När man är ute och går kanske det inte känns jättebra, men det känns bra att ändå vara ute för jag vet att det kommer att kännas så jäkla bra i min kropp efteråt. Sen är det ju lite trevligt att vara ute när det först är mörkt ...och sen upplever man hur det blir ljusare och ljusare.
 
Att jag vet att jag når den där sköna känslan efter en runda, det gör att jag lätt kan se till att jag tar mig ut på den där rundan och inte bara skiter i det.. Jag vill åt den där sköna känslan i kroppen. Den kan jag bara få genom att träna och röra på mig. Nu kanske jag inte tränar så mycket, men rör på mig ska ju ingen säga att jag inte gör om jag går 12 km flera dagar i veckan. Att vara utan den där känslan som man får efter en promenadrunda , det blir som att det fattas något i kroppen. Det känns som att något inte är bra med mig då. 
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag heller. Jag gillar ju att jag är så mycket ledig. Det känns ju också  bra när jag nu vet att jag kommer att vara mycket ledig även denna veckan. Livet är bra och jag mår bra. Vad kan man mer begära?
 
 

Anonym
01 January, kl. 04:49 | Blogg;

Vem är det som tar alla bilder på dig? Använder du mobilkamera eller en faktisk kamera?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE