Nytt år och nya saker att ta tag i.

 Det har blivit ett nytt år. Jag har många tankar om vad jag ska göra med detta året. Det sköna är att jag inte har tänkt så mycket på detta året förrän idag. Jag har varit så fokuserad på att jag ska fixa allt som jag ville få gjort. Nu när det har blivit 2019 då börjar jag fundera mer på allvar vad jag vill få ut av detta året. 
 
Jag har satt uppe nya sk ekonomimål och jag några roliga upplevelser att se framemot. Jag är fast besluten över att alla mål jag har satt upp redan nu för 2019 bara ska fixas. Jag hoppas att jag kan dra nytta av många tidigare erfarenheter av tidiagre kämpade mot olika målsättningar som jag har haft.
 
Jag har ett tufft ekonmimål. Jag ska fixa det innan sommaren. Grejen är att jag vet att allt som jag just nu tänker att jag vill göra och uppleva, dessa saker händer inte förrän tidigast till sommaren. Det är bara ekonomimålet som typ går att ta tag i nu. Sen kan det ju vara så att jag kommer på saker som jag vill fixa som sen kan ske nu under denna vinter eller till våren. Ekonmimålet är som sagt det som gäller för mig just nu och i ett halvår framåt. Som mitt ekonmimål var förra året så var ju det upplagt så att jag skulle rätta till en masssa fel som jag gjorde unfder 2017. Det där tycker jag nog att jag har lyckats med. Nu känner jag att jag bara vill bli stabil i min ekonomiska situation. Jag är just nu i ett läge där jag lätt skulle kunna sabba allt som jag gjorde med ekonomin under 2018. Jag vill därför fortsätta. Jag vill inte vara i en situation där jag kanske pga ett misstag känner att jag måste kämpa med att rätta till fel igen. Fel kommer jag att göra. Jag gör inte alltid rätt och jag har inte alltid rätt heller. Jag gör fel och misslyckas med massor av saker hur ofta som helst. Men jag känner att jag lätt kan acceptera det. Jag lär mig förhoppningsvis nånting av mina misstag. Jag lyckas ju med saker också och då spelar sällan allt som jag misslyckas med någon roll. Jag tror någonstans att man måste våga göra fel, för att det i slutändan ska bli rätt. 
 
1 Januari-2019
 Idag har jag varit ledig. Skönt att få vara det efter 4 dagar av jävligt mycket jobb. Det känns lite tufft att man ska börja jobb imorgon igen. Då är det början av 3 långa dagar till av jobb. Sen får jag ju min lediga helg. 
 
Jag har varit ute på årets första långpromenad idag. Det blev 7 km sen orkade jag inte mer. Det kändes tufft hela vägen. Jag har ju typ suttit på arslet i hur många timmar som helst. När man sen ska röra på sig direkt efter så mycket jobb så brukar det kännas lite extra tufft för mig. Jag känns ändå bra att jag tog mig ut idag. Jag har ju mycket jobb kvar under denna veckan och då tror jag inte att jag under arbetsdagarna kommer att röra på mig så mycket. Jag får passa på när jag är ledig liksom. Det känns ju alltid bra i kroppen efteråt liksom. 
 
 
Jag känner att jag är taggad på 2019. Jag har inte mycket just nu som jag tänker att jag vill få gjort. Men de lilla jag vill få fixat är saker som jag känner är väldigt viktigt att jag får gjort. Jag är beredd att göra precis allt som krävs av mig. Jag tror att 2019 blir ett bra år. Jag ska i alla fall jobba hårt för att allt ska bli som jag vill. Gör jag det så vet jag att jag i slutändan kommer att lyckas med massor av saker. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE