Ledig och ont i halsen.

Idag blir det inga promenader. När jag vaknade i morse så kände jag at jag hade fåt ont i halsen. Jag blir lite irriterad på mig själv. Igår när jag var ute på "varvet" så struntade jag i halsduken. Detta har säkert gjort att jag har fått ont i halsen idag. När jag känner att jag ska hosta så vågar jag inte ta i, för då gör det extra ont. Jag får liksom hålla igen och det jobbigt som fan. Nu ska jag aldrig mer strunta i halsduken under vintermånaderna. Det känns så jäkla onödigt detta. Jag nämligen rätt säker på att hade jag bara dragit på mig den där halsduken igår så att jag känt mig pigg och fräsch idag. Nu är jag bara jobbigt sjuk.
 
 
Skönt att man är ledig i alla fall. Jag skulle ju egentligen ha jobbat idag, men jag sökte ju ledigt förra veckan och i måndags fick jag reda på att det gick bra. Jag var ju ledig igår också pga att jag sökte ledigt och då blir det 3 dagar på raken nu, eftersom jag har den ordinarie ledigheten imorgon. 
 
Idag får det bli en lugn dag. Jag vill bara bli helt frisk. Får se om jag vågar ta mig ut imorgon på en promenadrunda. Gör jag det så lär jag vira halsduken flera varv runt halsen så att jag är såker på att inte bli träffad av någon kall vind. 
Kolla min coola t-shirt.
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE