Fortfarande sjuk.

Känner mig inte bättre. Jag har fortfarande ont i halsen. Huvudvärk har jag också. Det skulle inte förvåna mig om jag har feber. 
 
Jag har inte gjort mycket idag. Skulle jag försöka skulle jag bara bli snurrig i huvudet och inte orka. Enligt min stegräknare som jag har i min telefon som gick jag över 22 000 steg igår. Idag har jag hittills typ gått 0, kanske 50 steg om jag överdriver en aning. Jag ska ändå inte säga att jag känner mig så sjuk och dålig att jag inte hade kunnat ta mig ut på en promenad idag. Ibland är det ju det som behövs för att man ska må bättre. Men idag bryr jag mig fan inte. Jag har bara inte orkat, och så är det bara.
 
Detta känns lite jobbigt och det är ju skönt att man har en blogg att gnälla av sig på. Jag hoppas det känns bättre imorgon. Jag skulle faktsikt vilja orka göra något annat än att se på TV eller ligga och frysa under täcket i sängen, samtidigt som jag kanske somnar och drömmer mardrömmar. 
 
Ni får ha en bra lördag. Själv får jag se hur bra denna dag fortsätter för min egen del. Jag vill bara känna mig frisk igen. 
(null)

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE