Vecka 6

Ny vecka igen.  Det känns skönt att man har mer ledighet än jobb denna veckan. Jag jobbar bara 2 dagar. Dom dagarna jag kommer att jobba är ju långa och tuffa, men jag är ändå glad över att jag är ledig i 5 av de 7 kommande dagarna.
 
Måndag (2019 02 04) 
När jag vaknade i morse så tänkte jag direkt att jag måste ta mig ut på den där långpromenaden. Sen kommer man på att man har mycket som man känner att man vill få gjort. Jag har tagit tag i massor med saker nu under morgonen. Nu känner jag att jag får tag i det där med promenaden. Det är bara dra på sig kläderna och gå ut. Det får bli det där varvet på ca 12 km som jag brukar gå när jag är ute och promenarar. Det finns en plats på den där rundan där man typ bara är i nuet och känner: Luften, lugnet och snön. Det är en bra plats att befinna sig på ibland. Dit vill jag idag. 
(null)
 
Hoppas det blir en bra vecka. Jag hoppas att jag inte behöver känna mig så förbannad som jag gjorde vid många tillfällen under förra veckan. Det känns som att detta bli en bättre vecka. Man kan ju alltid tänka på att man är mycket ledig under denna veckan. 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE