Man samlar på sig.

Både förra veckan och denna veckan så har jag röjt bland alla mina saker. Jag har inte slängt något, men jag har liksom stuvat in grejerna lite bättre.
 
Jäklar va skit man samlar på sig! Tänk va mycket grejer man har som bara ligger på en plats och som man aldrig använder. Jag gillar inte att kasta för mycket saker. Jag vill alltid vara lite försiktig med det, men samtidigt skulle jag önska att jag mer var en person som typ gillar att slänga mycket av den skit som jag har hemma. Jag försöker ju sälja en del, men de mesta av allt man inte använder får man ju behålla eller slänga. Någon enstaka grej ger man kanske bort. 
 
Om jag skulle göra mig av med precis allt som jag faktiskt inte använder så skulle jag nog inte ha så mycket grejer kvar här hemma. Jag skulle ju också få mer plats för ny skit som man samlar på sig år för år. Jag kan bara konstatera att jag har mycket grejer som jag aldrig använder, och lite saker som jag använder regelbundet och verkligen behöver. Det är lite tänkvärt. Varför ska jag spara så mycket?
 
Jag har alltså mängder med saker som jag aldrig använder och jag kommer förmodligen aldrig att ha någon nytta av dom heller. På ett sätt gör jag ju fel som bara lägger undan och liksom lagrar grejer så som: Filmer, skivor, böcker, tidningar och hushållssaker. Jag är nog lite sån att jag tänker att det kan vara bra att ha. Eller så tänker jag att sakerna går att sälja. En tanke jag också kan få är att jag vill ge bort grejer. Men egentligen vore det väl mer rätt att bara kasta all denna skit som jag har alldeles för mycket av. 
 
 
Annars kämpar jag med mina promenader. Jag fick en kommentar idag där en person tyckte att jag skulle dubbla antalet steg. Jag kan väl bara säga att jag tycker 10 000 steg per dag räcker gott och väl för mig. Skulle jag sätta upp ett högre mål nu, då skulle det bara få den effekten att jag lägger av helt. Det ska jag naturligvis inte göra. Jag kommer ju i alla fall att köra på som jag gör under hela denna månaden också. Jag tycker det är ganska bra "POWER" i det som jag gör. 70 000 steg i veckan är jag nöjd med.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE