Jobb och mera ledighet

Igår började jobba igen. Det gick bra även det kanske inte var jättemysigt när klockan ringde 04:00 på morgonen. Man hade ju blivit van vid att typ gå upp minst 6 timmar senare. 

Men att jobba kändes bra. Det var ganska lugnt. Jag jobbade på och var maximalt avspänd. 

Jag har nu börjat titta på mer ledighet. Igår sökte jag två dagar ledigt under nästa vecka och sökte även två dagar i början av september. Jag får se om den ledigheten blir beviljad. Det räcker ju inte med semester. Mer ledigt vill man ju ha.😊

Jag har idag kollat hur jag jobbar under dom dagarna i september som det är bokmässan i Göteborg. Jag fick se att jag har var ledig 3 av dom totalt 4 dagar som Bokmässan håller på.  Det känns bra att jag inte behöver bry mig om att söka så mycket ledigt för den grejen. Det är ju inte säkert att jag söker ledigt alls. Jag kan ju åka dit under dom dagarna jag är ledig. 

Jag har idag också kollat hur jag jobbar under Musikhjälpenveckan i december.  Under den veckan har jag ganska mycket jobb. Nu gör ju inte det nånting för jag följer ju det programmet mest via radion. Radio finns ju i bussen. Men sen vet jag ju inte om jag vill åka till Västerås (där Musikhjälpenburen står i år) och stå utanför buren och följa programmet. Jag har bokat hotell, men jag vet ju inte nu om jag kommer att åka. Hur jag vill ha den veckan får jag klura lite på. Tar jag inte ledigt nånting, då har jag mycket jobb den veckan och då blir det inget besök i Västerås, men det är jag kanske inte så noga med. Förra året var jag ju på plats i Lund när Musikhjälpen sändes därifrån. Jag har alltså gjort detta en gång och jag känner inget större behov av att göra en ny resa och uppleva det där igen.

Nu är man igång och jobbar igen. Nu är det som vanligt. Jag kör buss och funderar över mera ledighet. 😊

(null)

(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE