Rastlösheten är nog på max.

Hej! 
Jag har nog grejat hela denna dag utan någon paus. Jag har hela tiden kommit på nya saker att ta tag i. Jag har bara fått en tanke och sen har jag känt att jag inte vill skjuta nåt framför mig. Ta tag i det direkt så blir det gjort och känns bättre sen. Typ så har jag tänkt hela denna "saturyay"
 
Det har väl säkert med min rastlöshet att göra som idag har varit totalt. Jag tror inte man kan känna sig mer rastlös än vad jag har gjort idag. Jag försöker övervinna den genom att bara greja och greja. Det känns ändå positivt att jag har svårt att bara sitta still och inte göra ett skit.Det blir ju i alla fall lite fart på mig.
 
 Bara inte rastlösheten tar över kroppen och jag helt tappar skallen.  Det viktigaste för mig just nu är ju ändå att jag inte låter nånting sabba det jag har planerat för min privatekonomi. Det är lite jobbigt att ändå känna av rastlöshet. Jag vill ju göra så mycket och en hel del kostar ju mer pengar än vad jag just nu kan bränna. Jag har ju pengarna, men jag kan ju inte använda dom för jag behöver jag ju för att jag få det privatekonomiska läge som jag just nu kämpar för. 
 
Jag kämpar på ett sätt emot min rastlöshet. Jag försöker dämpa den genom att greja med allt möjligt, samtidigt känns det som jag bara dämpar den för stunden. När jag sen slappnar av då kommer den tillbaka och lägger sig på max. Rastlösheten blir då total och tänker jag inte efter ordentligt så kan jag lätt sabba för mig.
 
Imorgon kommer det ändå att kännas bra för då kommer jag att vakna upp till en söndag där jag säger: Så bra att jag inte sabba för mig igår heller. Shit va bra jag mår av det idag!!  
 
Rastlösheten är nog på max just nu. Kan jag bara "vinna" över den så gör det egentligen ingenting att jag känner mig rastlös varje dag. Det kan ju faktiskt vara positvit med den känslan. Även om det inte är det så kommer allt att kännas jäkligt bra när jag har klarat av ekonomimålet och samtidigt då vet att jag inte har låtit rastlösheten vinna över mig.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE