Rastlöshet - Lite tur - Målsättningar.

Rastlösheten som jag kände igår var på max och jag är lättad idag att jag inte lät rastlösheten ta över på ett negatvift sätt. Det positiva igår var att jag fick mycket gjort. Jag grejade ju från tidig morgon till sen kväll och jag hade nästa ingen paus alls. Det var bara full fart framåt. Att jag bara körde på berodde säkert på att jag kände mig så jäkla rastlös så jag höll på att klättra på väggarna. 
 
Jag jobbar mycket när jag har mina arbetsdagar. Jag promenerar mycket vilket säkert gör att jag får mer energi som jag ofta känner måste komma ut. Jag får svårt att sitta still när jag så ofta är ute och promenerar flera mil i veckan. Allt detta känns som positivt. Jag vill vara på "tårna".Greja mycket och fixa saker. Jag orkar mycket mer och känner mer energi lust att göra saker för att jag är ute och rör på mig. Jag får en idê eller någon anna ger mig en idê.  Sen vill jag se hur långt mina tankar funkar i verkligen. Vad kan jag i slutändan fixa. Vilka målsättningar kan jag nå. 
 
Nu har jag som målsättning att fixa privatekonomin. Jag räknar med att jag får kämpa med till slutet på maj. Det är inte roligt, men i slutändan kommer det att kännas bra när jag har lyckats få allt som jag vill ha det. Jag tänker inte ge mig förrän jag får som jag vill. Även om detta med mitt ekonimimål säkert är en stor orsak till att jag känner mig så rastlös, så är det värt att känna av rastlösheten om det nu ändå är så att jag når mitt mål i slutändan. 
 
Annars när det gäller detta ekonomimålet så har jag ibland lite tur. Jag har vid flera tillfällen under detta året  sett att jag har fått in pengar som jag liksom inte har kunnat förutse eller räknat med. Jag kanske har gjort nånting eftersom jag får in pengarna, men ibland är det bara en ren tillfällighet att jag lyckas tjäna pengar på det. Ibland kanske jag också har köpt något billigare som jag på förhand trodde skulle kosta mer och då har jag ju tjänat lite på det också. Jag tror egentligen inte på slumpen och att turen löser mina saker som jag vill fixa. Men det kanske kan vara så att grejar man bra, inte ger upp och är noga så kanske man har turen med sig i större utsträckning. Jag tror också stenhårt på att hälften av allt man lyckas med är just  tur, och detsamma gäller för alla andra. Själv kan jag ibland också tänka att precis ALLT som jag lyckas med på något sätt bara är ren tur, men att jag tänker så kan nog ha med min lite dåliga självkänsla att göra.
 
Ekonomimålet är det som gäller nu i alla fall. För mig är det extremt klart att jag vill fixa min ekonomi på precis det sätt som jag vill ha den. Efter det kan jag gå vidare med andra saker som handlar om att kunna fixa sånt som jag drömmer om. Jag kan fortsätta att jobba på med att förverkliga drömmar. Jag tycker ju nånstans att det är det livet går ut på.
 
Jag har många drömmer och jag tror att jag tids nog kommer att kunna förverkliga alla. Allt jag vill uppleva och fixa borde inte ta så lång tid, om det nu är på dom sätt som jag tror att det är.
 
När man får en idê om en dröm som man har jag dom senaste åren försökt att tänka på några saker.
 
 
1. Man ska vara självkritisk. Är det verkligen så som jag tror att det är. Där vill jag vara ärlig mot mig själv. 
 
2. Jag vill vara säker på att jag vet vad som minst krävs för att kunna göra verklighet av min idê. För min del handlar det väl oftast om pengar. Att jag fåren uppfattning om vad allt ungfär kan komma att kosta. Får jag lite övergripande koll på hur mycket pengar som faktiskt krävs, då har man kommit ett stort steg närmare det mål man har. 
 
3. Man kan kolla upp väldigt mycket. Mycket går ju att söka information om idag. Det gör jag ofta och känner jag att jag har nytta av den information jag får, så söker jag lite till. Jag lär mig mycket av att läsa om vad andra delar med sig av. 
 
4. Om man delar med sig till andra och berättar om vad man vill åstakomma, så kan det vara viktigt att lyssna på vad andra säger om det. 
 
5. Det som jag tycker är det allra svåraste, det är att börja. Sätta igång med att göra verkligehet av sin idê. När man väl har börjat, då brukar mycket av dom andra 4 punkterna lösa sig. Men när man ska börja med att förverkliga sin dröm, det får man nog bestämma själv. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE