Jag bloggar för min egen skull.

Det känns lite tufft nu, men samtidigt så känns mycket bra ändå. Hur kan det vara så? 
 
Jag tänker varje dag på det ekonomimålet som  jag har. Varje dag som jag vaknar upp så tänker jag att det var bra att jag inte har sabbat för mig än. 
Jag är nöjd med att jag hittills har klarat av allt som jag innan har planerat att jag ska göra med ekonomin. 
 
Men just nu känns det ändå väldigt tufft och jag tvivlar faktiskt lite på mig själv. Orkar jag verkligen ha så mycket tålamod som krävs? Jag tror det, men jag för kämpa med mina tankar för att inte tvivla på mig själv. Det känns bra för jag tror att jag klarar av detta, men samtidigt är det tufft att fixa allt och behålla tålamodet.
 
Jag får lite kritik av några bloggläsare för att jag skriver och pratar om detta med ekonomiålet så mycket. Men detta med att blogga mycket om det är ju en del av min strategi för att hela tiden påminna mig om vad det är som är viktigt och vad som gäller för mig att fixa innan sommaren. Jag hade nog sabbat för mig för länge sen om jag inte hade bloggat om detta så mycket som jag har gjort. Jag vill ju inte tjata på vänner och familj om min ekonomi. Bättre att jag tjatar av mig på Dannebloggen ju. 
 
Jag känner att jag vill få ut detta någonstans och bloggen är min bästa "ventil" för detta. Den som inte vill läsa eller höra mig prata om detta ska inte läsa min blogg. Ni får göra ett uppehåll och kika in här till sommaren igen. Fram till början av juni så kommer jag nog att skriva en hel del om detta. Det kan jag nog lugnt säga att jag kommer att göra.
 
Det som många också inte tänker på är att jag bloggar inte för att andras skull. Jag bloggar bara för min egen skull. Om jag får fler eller färre läsare och hur statistiken ser ut intresserar mig egentligen inte. Ni som vill följa mig får gärna göra detta. Ni som inte vill...strunta i det då. Ingen tvingar er att gå in här och titta. Ni väljer själva och dom som väljer att gå in på min blogg gör ju själva ett aktivt val. Gillar man min blogg så är det naturligtvis något jag blir glad för om jag får reda på det. Gillar man inte min blogg och jag får veta det, så är det ändå inget som får mig att ändra på mitt sätt att blogga. Jag bloggar på det sätt som jag mår bra av och sen är det också viktigt att jag kan stå för allt jag publicerar. Det är viktigt för mig. Jag vill alltid stå för vad jag gör och jag vill göra saker som jag på sikt kan stå för att jag: Gjorde, skrev och sa. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE