3 alternativ.

(null)
Ligger här i min säng och känner mig lite tom. Regnet smattrar utanför fönster. Det är ju lite mysigt att höra på. Jag mår lite illa, men samtidigt känns mycket bra. Jag är ganska trött och vill helst inte göra ett skit, men samtidigt känner jag mig rastlös. Jag vill inte tänka så mycket, men det blir att jag gör det ändå. 

Jag har tänkt mycket idag. Hur ska jag ta "ekonomigrejen" vidare? Vad mer ska jag försöka fixa innan juni?  Vad har jag på gång under under resten av 2019? Jag känner att jag vill så mycket och jag tänker verkligen på allt de hur mycket som helst. Om och om igen.

Ekonomigrejen
Jag känner att jag har 3 alternativ här. Antingen struntar jag i det tänkta målet som jag för min ekonomi i april och så försöker jag fixa något eller några av dom 10 -12 andra grejar som jag också tänker mycket på just nu.  
Eller så väljer jag att göra en annan grej som jag tror att jag på sikt kan tjäna på. 
Det tredje och förmodligen det enda 100% rätta alternativet är ju att jag håller mig till vad jag sen länge har planerat och ser till att sätta mitt sk "ekonomimål"så fort som möjligt. Fixa målet för april, fixa målet för maj och tänk inte så jävla mycket på annat. 
(null)

(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE