12 KM POWERWALK - P3 MUSIKDOKUMENTÄR

 Jäklar vilken kreativ förmiddag jag har haft. Jag har fått gjort massor. Jag grejar ju alltid som bäst på morgonen. Bara jag kommer upp ur sängen liksom. Jag har också hunnut med en "POWERWALK" nu innan klockan 12:00. Jag försökte gå mycket fortare och liksom trycka på mer än vad jag har gjort under mina promenadrundor den senaste tiden. Jag tänkte jag skulle ta mig runt, typ 30 minuter snabbare än vad jag brukar göra. Jag stegade på i ett ganska högt tempo under 1 mil sen kändes det lite tufft. 20 minuter snabbare än vanligt gick jag "varvet" på. 
 
Jag hade ju som vanligt en dokumentär i öronen när jag gick min runda. Jag lyssnade på P3 Musikdokumentär och ett avsnitt som handlade om Josefine Jinder. (Little Jinder)
 
Vilken start jag fick på denna dagen.! Jag har hunnit med så mycket så jag tror nästan inte att det är sant. Dessutom har jag hunnit med värsta powerwalken och klockan är bara (i skrivandets stund) strax efter 12. Ledig är jag, men jag har mycket mer jag vill få gjort. Får se om jag fortsätter denna dagen i full fart, eller om jag taggar ner lite och bara funderar över livet som jag lever en dag i taget och i nuet.
  (null)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE