En promenad funkar alltid.

Hej på er.
 
Jag grejar på med allt möjligt. Jag fick in en hel del pengar idag. Jag hade inte riktigt räknat med detta. Det känns lite obehagligt, även om jag aldrig kan vara missnöjd över att man tjänar pengar. Grejen är ju bara att jag innan trodde att större delen av dessa pengar komma  in i november. Inte nu i september. Detta gör nu att jag blir extra snurrig i huvudet och jag känner att jag inte riktigt har kontroll på vad som händer just nu och framöver.
Det blev bara för mycket pengar på en och samma gång och det gick för snabbt. Nu tror jag ändå att det räcker med att ta det lugnt och göra allt de som jag från början har sagt att jag ska göra. Jag håller mig till "planen". Även om det känns lite läskigt nu att jag inte har mer kontroll på allt, så är det ju i slutändan ändå alltid bättre att jag får in oväntade pengar än att jag har stora oväntade utgifter. Så får man väl välja och se på det.
 
Jag blir lite extra snurrig i huvudet av sånt här. Kombinationen med att jag har massor som jag vill få gjort och att jag inte riktgt vet vad jag gör eller varför vissa saker blir som dom blir känns lite jobbigt för mig. Jag tänker för mycket. Dessutom har jag en jävla respekt för pengar. Det är inte bara att köpa precis allt man vill ha. Det är jobbigt om man kommer till en punkt där man ångrar vad man gjorde för pengar som man en gång hade, men inte har kvar. Man kan drabbas av mycket skit pga dom där jävla pengarna som man ibland allt för ofta har tankar kring. Ibland kanske det hade varit bättre att inga ha. 
 
En grej som är bra när man känner att det blir lite för mycket av allting är ju att bara ta den där promenaden som rensar skallen lite. Jag tycker detta funkar för det mesta. Det känns alltid lite bättre att ta sig ut och komma undan lite från allt. Dessutom kommer man ofta på vad som kan vara bästa att göra. När man tex går en promenad så har man ju skapat sig själv lite tid till att tänka. Den tiden finns ju inte när man jobbar, grejar, stressar runt och känner att man vill hinna så mycket som möjligt på kortast möjliga tid.
 
När man går en promenad så stannar man liksom upp mer och tänker efter, fast samtidigt kommer man ju också framåt,istället för att man står kvar och stampar på samma ställe. Jag har nog löst många av mina problem med hjälp av promenadrundor. Idag vet jag inte om jag löste något, men jag känner mig lugnare över det faktum att jag fick in oväntat mycket pengar idag. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE