Mycket jobb - Fick ledigt - Många olika tankar.

Det har blivit fredag igen och i eftermiddag ska jag jobba på mer med busskörningen igen. Från och med i eftermiddag och fram till måndag så blir det mycket jobba, äta sova. Jag hinner väl med nånting annat också, men det är mycket jobb som jag har att hålla fokus på. 
 
Jag såg nu på min sk arbetsida som finns på nätet att jag redan nu har fått mycket ledigt under vecka 50. Det är ju Musikhjälpen den veckan och därför vill jag ju vara mycket ledig då. Eftersom jag nu vet att jag får ledigt så mycket som jag ville den veckan så vet jag ju också att jag kan ta mig ner till Lund där Musikhjälpenburen kommer att stå i år. Jag har aldrig sett det live så det blir ju en rolig och säkert också mysig upplevelse för mig. Jag gillar ju Musikhjälpen så jävla mycket liksom.
 

Annars tänker jag mycket nu.
 
Det snurrar en del i mitt huvud nu. Jag tänker på allt möjligt och tankarna liksom blandar sig med varandra. Kansske hänger en del ihop med varandra eller så är det helt olika tankar, beroende på vad jag tänker på. Allt detta vill jag sortera upp och skriva ner, men det är inte så enkelt. Det är ju ganska djupgående tankeverksamhet som jag är inne i just nu. Det gör väl någonstans att jag inte bara kan skriva ner allt hur lätt som helst och sen när man har gjort det så tar man nästa grej och bara skriver ner det. För mig krävs det nog att jag samlar mig lite och mellan varje mer djupgående tanke, innan jag bara hux flux kan skriva ner nästa grej. Det blir ju så mycket hela tiden liksom. Men jag vill ändå få ner allt i text och få ut et på min blogg. Att bara släppa och gå vidareär inet min grej. Att bara låta tankar snurra hela tiden och sen inet komma vidare, det är inte bra heller. Jag vill bli färdig så att jag sen kan gå vidare. Jag vill ju bara leva i nuet och tänka och gå framåt.
 
Jag är taggad på att få nedskrivet allt, men jag tycker samtidigt att det är svårt att få ner allt på ett sådant sätt så att det känns bra för mig.
Hmm...  
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE