Vecka 45

Ny vecka igen och för min del kan det bli en ganska bra vecka.
 
Vad jag vet nu så väntar detta under vecka 45:
 
Måndag: Jobb: Kör bara halva passet idag. Andra halvan ska jag vara på sk APT. Arbetsplatsträff betyder det. Möte i tre timmar, typ. 
 
Tisdag: Jobbar: Förbereda massor av saker inför kommande dagar och veckor.
 
Onsdag: Då hoppas jag att jag får jag in så mycket pengar som jag vill. November kommer ju att bli en bra månad med pengar in och på onsdag kommer första "återbäringen" Jag hoppas att det blir så mycket som jag vill. Är det för lite då kan jag glömma att jag kan göra den där roliga grejen som jag inte kommer att avslöja förrän jag vet att jag ska få göra den. Eller så säger jag det aldrig. Går allt åt helvete så vet ju ingen vad det var som jag hade på gång. Och så tycker jag att det ska vara. På onsdag vet jag om chansen finns kvar eler inte. Sen kanske jag i slutändan misslyckas så att allt går åt helvete i alla fall. Jag är ledig från jobbet.
 
Torsdag: Jobba på med busskörningen och sen är det ju mycket bra på TV under kvällen. Mycket slappa i massagestolen alltså.
 
Fredag: Jobb och jag har nog det jobbigaste passet under denna veckan. Det blir annars en lugn fredag. Jag har ju jobb nästa dag också.
 
Lördag: Har jobb och det är ett ganska bra arbetspass. Bra körning och så.
 
Söndag: Ledig och då blir det mycket "chillande". Man får ju försöka sig på en långpromenad också. Äta gott är ju aldrig fel heller. 
 
Jag tänkte precis på en annan sak:
Om ca 1 månad så fyller min Danneblogg 10 år! I snart  10 år har jag pillat med denna bloggen. Några Youtube-klipp har det ju tex blivit. Jag brukar inte titta tillbaka på dessa klipp. Jag tycker det känns pinsamt att se mig själv i rörliga bilder, men när bloggen nu snart fyller 10 år så tänkte jag ändå att det kunde passa bra att lägga upp några gamla hederliga "Danne-klipp".
 
Från träffen med bl.a Peg Parnevik.
 
När jag kör "PLANKING" Jag visste inte riktigt just då var Planking var eller hur man egentligen skulle göra. Jag bara gjorde som jag trodde att man skulle göra.
 
 NEW YORK NEW YORK...
 
 
I LOVE AMSTERDAM
 
 🏓🏓💛💛
 
Jag lägger väl upp lite mer gamla grejer i olika inlägg under den närmaste månaden. Efter 10 år av bloggande så finns det ju en hel del på Dannebloggen som man kan berätta om igen. 

Hoppas ni får en bra vecka!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE