Tisdag (2018 11 06)

En dag till har gått och jag har väl mest fått kämpa mig igenom denna tisdag. Det känns lite som att jag får problem med vad jag än väljer att göra nu.  Men det känns ändå som jag hittar en lösning på alla möjliga problem som jag tycker att jag får. Det tar naturligtvis på mina krafter, men problem är ju till för att lösas och jag löser dom.
Jag har ju sagt i några dagar nu att jag har en grej på gång, men i början kände jag ju att detta kommer jag nog inte klara. Nu säger jag istället att det finns en större chans att jag fixar det, men jag tvekar ändå samtidigt som jag tror på detta mer än tidigare. Det är ju också så att jag om och när jag väl vet att jag fixar detta så kommer jag att få ett eller två ganska tuffa dygn. Det blir liksom lite sömn och full fart med allt under den tiden man är vaken. Jag tvekar lite när jag funderar på om jag orkar eller inte. Jag tänker att jag ska ge upp det, och sen tänker jag att jag ska kämpa lite till med sånt jag behöver göra när det gäller detta. Vi får se hur det går. Det känns ändå ganska bra. Jag tror nämligen inte att om jag skulle misslyckas eller ge upp så beror det inte på att pengarna inte räcker. Jag tänkte nämligen det tidigare att jag inte skulle kunna få loss alla pengar som jag behöver, men den tanken kan jag nog slå bort nu. Nu är det mer det där att om jag väljer att köra på detta och klarar så mycket som jag bara kan fixa på en vecka, så får jag greja som fan i ett eller två dygn efteråt. 
 
Nu skiter jag i allt. Jag kan inte göra mer nu med nåt. Nu slappar jag och får skön massage i min massagestol. När man sitter i den då glömmer man lätt alla bekymmer och problem som man har och kan tänkas få.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE