Promenad - The Hives

  (null)
Söndag har det blivit och den käns som vanligt lite tom. Många tankar far igenom mitt huvud. Man tänker på vad man har att göra nästa vecka. Man tänker på vad fort tiden går och jag tänker och försöker fundera ut ur jag ska lösa alla saker framöver som jag vill få fixde. 
 
Jag började denna söndag med en långpromenad. Det blev det vanliga varvet. 
(null)
Jag provade att gå ut i min vinterjacka som jag köpte förra veckan. Den ändå skönt att ha på sig, men jackan är sonm en skottsäker rymdräkt. Jag kände också att den just idag var för varm att ha på sig. Jag tog ju en tröja under också. Jag blev ju hur svettig som helst. Det hade känts skönare att bara ha en t-shirt under. Jag behöver inte frysa i denna jackan i alla fall. Idag kändes den ju för varm ha på sig Nu  ångrar jag nästan lite att jag köpte denna jackan, fast blir det riktigt jävla kallt nån dag, då är man nog glad att man har denna jackan. 
 
En bra promenad blev det och nu har man lite ont i benen och andra delar av kroppen. Fast som jag brukar säga: Jag får hellre lite ont av att röra på mig och vara igång, än att jag sitter still och blir en sunkig jävel som inte orkar nånting. Det blir ju bra fart på mig när jag regelbundet avverkar en annan bra promenad. Att jag får lite ont pga detta, det skiter jag i. I det stora hela känns det ju ändå bra i kroppen.
 
BILDER FRÅN MORGONENS PROMENAD
När jag var ute på "promenadvarvet" idag så lyssnade jag samtidigt på en Musikdokumentär som handlade om gruppen THE HIVES.
 
 
 Under eftermiddagen har jag sovit lite. Nu har jag några blogginlägg som jag har tänkt på hela helgen att jag ska skriva. Det har inte blivit så, men nu ska jag inte lämna mitt skrivbord förrän dessa inlägg är skrivna. Fan ta mig om jag gör något annat innan dessa inlägg är klara!!
 
Ha en trevlig fortsatt söndag.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE