Söndag (2018 05 20)

(null)
 Jag var ute ganska tidigt i morse. Jag startade dagen med en bra "POWERWALK". Jag gillar att avverka sen sån på morgonen. Väntar man till längre fram på dagen så struntar man oftast i det. Bättre att ta tag i det direkt när man vaknar ju. Jag har sen länge slutat att sträva efter att jag ska tycka det är skönt att röra på mig, eller träna. Jag kommer alltid att tycka att det är jobbigt med träning och rörelse. Den sköna känslan kommer efteråt. 
 
(null)
 
(null)
Lite slappa i ute i solen har det ju också blivit idag. Herrgud vad fint väder det är!! Det har inte blivit något jobbande med själbiografin denna söndag. Man vill ju inte göra så¨mycket när det är så fint väder liksom. Man vill mest slappa och ha det bra. Får se om jag orkar ta tag i lite nu under eftermiddagen. Man får försöka "kötta" på lite. Ja vill ju fan snart bli färdigt med den grejen. 
(null)
Lite mat på Koppargrillen har jag hunnit med i alla fall. Jag var inte jättehungrig så det hade väl egentligen kunnat kvitta idag. Matlusten tappar man lite när det är så varmt, men som jag har sagt förut: Jag tänker inte klaga på värmen och solen. Jag är bara nöjd över att sommaren redan är här.
 
 ❤️❗️🎧
 
Ha en fortsatt bra söndag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE